čtvrtek 17. září 2020

Vodoměrné šachty cena

Cena ve výrobním závodu Hodonín. Jsme česká firma zabývající se výrobou a distribucí výrobků z plastů. Vyrábíme zejména vodoměrné šachty , studnařské šachty , nádrže na vodu, jímky, septiky a jiné atypické výrobky z polypropylénu.


Velikost vnitřního prostoru vodoměrné šachty je optimalizována pro pohodlnou manipulaci obsluhy. Konstrukce vodoměrné šachty je válcového tvaru s dvojitým konickým zúžením. Tato konstrukce je český patent a byla vyvinuta při úspěšném. Obvodový plášť a dno je vyrobeno z polypropylenu.


Typové vodoměrné šachty se vyrábí jako pochůzné samonosné nebo jako objekty určené k obetonování, které je možno umístit do pojezdové plochy. Dle požadovaného tvaru je možné vodoměrné šachty dále dělit na hranaté nebo válcové. Prostupy pro vodovodní potrubí jsou vybaveny mechanickými ucpávkami.


Vodoměrné šachty cena

DN 3 na objednávku mohou být šachty osazeny prostupy. Poskytujú pohodlný prístup k vodomerom a zjednodušujú ich kontrolu. Ponúkané vodomerné šachty sú umiestňované pod úrovňou terénu, vyznačujú sa jednoduchou montážou a nevyžadujú údržbu.


Použité materiály a konštrukčné. Plastové vodoměrné šachty vyrábíme v souladu s normou ČSN (vodovodní přípojky) a navazujícími předpisy. Slouží k osazení hlavního přípojkového uzávěru, vodoměru a potřebné armatury, včetně dostatečného manipulačního prostoru.


Vodoměrné šachty cena

Svařujeme je z polypropylenových desek, díky nimž jsou šachty lehké, snadné a cenově přívětivé. Zákrytová deska je opatřena zvýšeným lemem zamezující pronikání dešťové vody do šachty. STÁHNOUT TUTO STRANU KATALOGU Česká republika.


Dvouplášťové vodoměrné šachty. Filtr — Zobrazuji všech výsledků. Válcové vodoměrné šachty a šachty do vrtů. Název, Typ, Průměr D(mm), Hl.


Vodoměrné šachty cena

Vyrábíme vodoměrné plastové šachty , které slouží k připojení vodovodní přípojky. Typ, Vnitřní průměr ( mm), Výška (mm), Akční cena (bez DPH), E-shop. Naše nízké ceny nesnižují kvalitu. Súčasťou šachty je zateplený poklop, vodomerná zostava, 1“ PP potrubie a ochranná sieťka.


Tvarová alternativa plastové vodoměrné šachty , pokud není možné využítí šachty kruhového tvaru. Dobrý deň, chcem sa spýtať aká je cena za dodanie vodomernej šachty kruhovej strednej do miesta dodania Žabokreky nad Nitrou (okres Partizánske). Vodoměr je v šachtě uložen v. Levné, poctivé vodoměrné šachty.


Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme. Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice. Připravte si prosím přesný obnos.


Součástí vodoměrné šachty je plastová samonosná nádrž se stupadly, záklop s montážním vstupem a vrchní pochozí víko, příslušenství šachty (vodotěsné průchody stěnou DN 32). Stěny šachet osazujeme dle výkresu nebo Vašeho požadavku prostupy pro vodovodní potrubí a tím zajišťujeme vysokou flexibilitu celého systému. Medzi najväčšie výhody vodomernej šachty patrí to, že ju môžete umiestniť kamkoľvek na vašom pozemku, dokonca aj do pojazdných plôch, teda napríklad pred garáž či na príjazdovú cestu. Používa sa pre umiestnenie vodomeru pri napájaní objektov na vodovod. Osadenie vodomernej šachty : Šachta je dostatočne vystužená a preto v prípadoch, kde sa nevyskytuje spodná voda a šachta viac.


Vodoměrné šachty cena

Samozrejmosťou je vodotesnosť a pohodlný manipulačný priestor, jednoduchá preprava a montáž. Plastová šachta pro umístění na záhlaví vrtané studny o rozměru 1x 1cm. Naše vodomerné šachty nevyžadujú podpornú betonáž a sú schopné zniesť povrchovú záťaž. Standartní samonosoné provedení umožňuje obsyp šachty zeminou bez dodatečné betonáže.


Betónové vodomerné šachty sú určené pre osadenie vodomeru, prípadne príslušných armatúr, na domovú prípojku vody. Nami vyrábaná vodomerná šachta je vodotesná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.