čtvrtek 17. září 2020

Vyvážení jímek

Odvoz fekálií, vývoz jímek. Provádíme čištění a vývoz jímek , septiku a žump. Dále vyvážíme a čistíme čističky odpadních vod (ČOV) a tukové lapoly.


Vyvážení jímek

Vyvážíme jímky sloužící k zachycení tekutých a pevných odpadů. Tato zařízení je zapotřebí kontrolovat a čistit. Pokud je odpad tvořen jen tekutými složkami. Zajistíme nejen vývoz odpadu, ale i řádné vyčištění všech typů jímek , septiků, lapolů, čov, mobilních wc, nádřží či šachet.


Zjistíme problém a navrhneme řešení i cenu opravy. Vyvážení jímek Tato služba je momentálně pozastavena. Společnost Královéhradecká provozní, a. A to vše s evidencí, kontrolou a minimalizací veškerých běžných rizik. Kontrola vyvážení septiků byla zamítnuta. Senát zamítl novelu vodního zákona, která měla mimo jiné zpřísnit požadavky na odvoz obsahu bezodtokových jímek u rodinných domů.


Dále vývoz lapolů, proplachování septiků, čištění kanalizace. Sněmovna ve středu přijala novelu vodního zákona. Obce nebudou mít příjmy z poplatků za odběr podzemních vod. Normu, kterou poslanci doplnili o řadu pozměňovacích návrhů, dostane k posouzení Senát. Nová povinnost přibyla od začátku roku majitelům jímek.


Jejich kontroly začnou za dva roky, už teď je ale potřeba schovávat si doklady o vyvážení. V případě zájmu kontaktujte: provoz Příbram (Mníšek pod Brdy, Sedlčany) Lucie Maršálková. Bro Jesenice, Čelákovice.


Potřebujete vyvézt septik, jímku nebo lapol? Zabýváme se vyvážením septiků už téměř let. Kromě toho zajišťujeme také vývoz mobilních WC, odlučovačů nebo kalů odpadníc.


HaKaCUC se vejde všude - obratný dvounápravový vůz se dostane i ke špatně přístupnému septiku, jímce, ČOV nebo LAPOLu. Nebo naopak víte, že vám postačí jímka? Ať už tak či onak, prohlédněte si nabídku septiků i jímek různých typů na našem webu. Kam po přečtení článku? Nabízíme výhodné ceny, dopravu zdarma a odborný personál.


Jímka (žumpa) na vyvážení je izolovaná bezodtoková nádrž, určená k zachycování odpadních vod z domácnosti. Jímka (žumpa) se využívá v místech, kde není vybudován kanalizační systém, popřípadě není možné napojení na zavedenou stokovou síť s čističkou odpadních vod. Pak neváhejte a zavolejte. Naši pracovníci mají v této oblasti dlouholeté zkušenosti.


Samozřejmostí je vystavení dokladu. Vývoz žumpy Škvorec, jímek a septiků ve Vaší lokalitě za nejlepší možné ceny. Po vyplnění poptávkového formuláře Vás bude v nejbližší možné době kontaktovat přímo kolega, který bude mít Vaši poptávku na starosti. Běžně využíváme sací hadice do délky metrů. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.


Platba možná po dohodě i fakturou. Vážení zákazníci, všechna naše střediska fungují i nadále v běžném režimu od 7:do 15:a jsou připravena vám vyhovět. Neváhejte se na nás obrátit v případě jakéhokoli dotazu a volejte na tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.