středa 16. září 2020

Vodoměry cena

Vodoměry cena

Cena (Kč) Od: Do: Zboží. Máte-li zájem o zpracování nezávazné cenové nabídky na výměnu vodoměrů, zadejte prosím svou poptávku pomocí elektronického formuláře a jako preferovaný vodoměr zvolte Vámi vybraný vodoměr z rodiny vodoměrů Maddalena. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů. Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií.


VODOMERY priemyselné. ResidiaJet, Jednovtokový bytový vodomer s modulárnym počítadlom. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství. Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty.


Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Jak je jistě dobře známo - vodoměry slouží pro sledování spotřeby vody. Ještě před výběrem konkrétního typu vodoměru je nutné si dobře rozmyslet, zda-li chcete měřené hodnoty odečítat přímo v místě odběru nebo je přenášet na internet - k získání informací o aktuální spotřebě vody vám pak bude stačit počítač nebo telefon.


Vodoměry cena

Kvalitní vodoměry jsou nedílnou a nezbytnou součástí každého vodovodního řádu. U bytů jsou přesné vodoměry důležité z důvodu přesného určení spotřeby vody konkrétních bytů, a to po dobu své legislativní životnosti let. U vodoměrů pro rodinné domy je kromě přesnosti měření důležitá. Základní pohledy uživatele: Rozhoduje kvalita a parametry (NEOVLIVNITELNOST, citlivost, přesnost, spolehlivost).


Pro bytové vodoměry platí povinnost SVJ či družstva zajistit povinné úřední. Stojí taV ceně je pořizovací cena vodoměrů , dovoz a montáž. Sortiment měřidel zahrnuje bytové vodoměry , domovní vodoměry ,. Máme pro vás repasované bytové vodoměry. Bytový vovoměr na teplou vodu do 90°C, zobrazení. Velkoobchod s vodoměry a měřiči tepla Bmeters.


Aplikace Chytré vodoměry. Předpokládá se, že od 25. V prodeji nabízíme bytové, domovní a průmyslové vodoměry včetně indukčních průtokoměrů různých typů a značek. Naše společnost též provádí kompletní řešení dálkových odečtů, poradenskou činnost. Připravili jsme pro Vás novou generaci vodoměrů Kamstrup Multical s integrovaným teploměrem, modifikované vodoměry Kaden S06x s informací o zapnutí komunikace wireless M-Bus na displeji, kvalitní ultrazvukové kalorimetry Kamstrup Multical 3a teplotní sensory s. Bytové vodoměry jsou vybaveny řadou bezpečnostních mechanismů zabraňujících manipulaci s měřením.


Samozřejmostí je vysoká přesnost a moderní konstrukční řešení. Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vodoměry - bytové i domovní. Vše pro topení a čerpadla.


Základní cena platí v případě, že jsou stávající vodoměry připojeny mosazným šroubením a jsou přístupné. V případě použití ocelového šroubení může dojít k navýšení ceny, a to vzhledem k problematické demontáži původních vodoměrů (u ocelového šroubení dochází k zareznutí spoje s vodoměrem a někdy musí dojít k demontáži vodoměru pomocí autogenu). Všechny fotografie jsou pouze ilustračn í. D - šachtové dno, ZD- zákrytová deska s otvorem 600x60 ZD- zákrytová deska s otvorem DN600. Obousměrná radiová komunikace mezi vodoměry a odečítacím zařízením, umožňuje efektivní a bezpečný přenos dat a monitorování činnosti vodoměrů na dálku. Díky obousměrné komunikaci není závislý na určeném období odečtů.


Při změně uživatele bytu, nebo například při změně ceny vody, lze kdykoliv provést. Samozřejmě první instalace vodoměrů bude dražší (individuálně podle nutných stavebních úprav a celkové situace v objektu). Sensus Česká republika.


Zabýváme se prodejem bytových, domovních a průmyslových vodoměrů. V našem sortimentu naleznete také měřiče tepla, dávkovací zařízení, šroubení k vodoměrům a pomocný materiál, dále také magneticko-indukční průtokoměry a zařízení na přenosy stavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.