pondělí 21. září 2020

Vodoměry s radiovým odečtem

Vodoměry s radiovým odečtem

Elektronický vodoměr KADEN s rádiovým odečtem. Umožní mimořádné odečty a řeší veškeré požadavky praktických instalací. Statistika prodeje jasně hovoří pro vodoměry s dálkovým odečtem. Vodoměry s dálkovým odečtem. Jsme přímým distributorem vodoměrů přímo od výrobce.


Prosím, použijte minimálně znaky! Bytové vodoměry s dálkovým odečtem (poměrové) Poměrové, v bytové zástavbě častěji hovorově nazývané bytové, vodoměry slouží k měření a následnému poměrovému rozpočítání spotřeby vody mezi více odběratelů. Mohlo by Vás zajímat Informace o ověřování (cejchování, kalibraci) vodoměrů a legislativě v této oblasti. Tento dálkový bezdrátový odečet je provozován vždy v povoleném pásmu radiových frekvecí, protokol přenosu a frekvence se liší u jednotlivých výrobců. I když je rádiový odečet velice pokrokový a moderní způsob odečtu, přesto přináší, jako každá nová věc, nové problémy.


Montáž elektronických vodoměrů a jejich uvedení do provozu je stejně jednoduché jako u mechanických vodoměrů. Standardně je u nových elektronických vodoměrů z výroby aktivována pouze obousměrná radiová komunikace Rcom, po instalaci vodoměru už tedy není nutný žádný zásah či aktivace. Popis: Včetně RF modulu pro dálkovou komunikaci - pro dálkové odečty: pochůzkovým systémem nebo přes internet - systém Maddeo Přesné neovlivnitelné vodoměry Maddalena, typ TT-CD ONE TRP, (PNV Maddalena) jsou nejpřesnějšími bytovými vodoměry na trhu (doloženo certifikátem od ČMI), ve své konstrukci nemají magnetickou spojku, nemají plastový klobouk, mají úpravu.


Vodoměry s radiovým odečtem

Jsme schopni převzít vodoměry i do komplexní péče, kdy zajišťujeme jejich odečty, vyúčtování, cejchování a opravy. Zajišťujeme montáž, dodávku a servis klasických bytových vodoměrů i vodoměrů s radiovým odečtem. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem.


Odečet se provádí vždy vizuálně odečtem. Druhým typem, který se pomalu prosazuje na trhu je vodoměr s dálkovým odečtem. Jde vlastně o vodoměr s digitálním počítadlem spotřebované vody doplněný o sytém dálkového přenosu dat.


Vodoměry s radiovým odečtem

Dálkový přenos dat se nejdříve realizoval pomocí drátových sběrnic. Odečty na dálku totiž umožňují snadný a rychlý sběr dat, aniž by osoba provádějící odečet musela být přítomna přímo u vodoměru. Nový elektronický vodoměr KADEN s radiovým odečtem umožňuje registrovat a sledovat velké množství údajů o spotřebě vody, její časové rozvržení, chybové stavy a pokusy o neoprávněnou manipulaci s vodoměry.


Pokud máte instalovány elektronické indikátory a bytové vodoměry s rádiovým přenosem dat, není důvod vstupovat do Vašeho bytu. Bližší informace v sekci vodoměry. Spokojenost zákazníků je naším prvořadým cílem.


Statisíce instalovaných vodoměrů KADEN dokazují úspěšnost našeho snažení. Mějte její spotřebu pod kontrolou s vodoměry společnosti ENBRA. Ať se jedná o měření spotřeby v bytě či v průmyslovém provozu, na vodoměry ENBRA se vždy můžete spolehnout: zaručují přesné a spolehlivé měření, dlouhou životnost a stabilitu metrologických parametrů, v našem sortimentu naleznete vodoměry vyhovující široké škále požadavků. Za sebe tedy můžu říct, že se výborům, co objednaly vodoměry s dálkovým odečtem , ani moc nedivím. Sama o nich taky uvažuji při příští výměně.


Z elektrosmogu taky nadšená nejsem, ale jde jen o kapku v rybníce (jen v mém bytě se mi zobrazuje cizích wi-fi sítí a taky s tím nic nenadělám). Přesný neovlivnitelný vodoměr Maddalena TT-CD ONE TRP, pro snížení doplatků za vodu, s radiovým odečtem. Popis : Včetně RF modulu pro dálkovou. Jak postupovat, když chci nazpět vodoměr mechanický – a tedy. Přitom, byly-li by osazeny vodoměry s dálkovým odečtem , ušetřil by výbor.


Wireless M-Bus OMS kompatibilní. Komunikační technologie používaná v přístroji je založena na systému OMS (Open Metering System), který jako jediný v Evropě poskytuje otevřený komunikační standard pro měření spotřeby elektrické energie, plynu, vody a tepla. Rádiové indikátory a vodoměry s dálkovým odečtem lze doplnit (i kdykoliv v budoucnu) o systém centrálních odečtů. S těmito vodoměry máme velmi dobré zkušenosti, poruchovost je prakticky nulová.


Tyto vodoměry lze použít všude, kde je montážní rozteč vodoměru 1mm. V případě, že jsou ve Vašem domě použity vodoměry s roztečí mm, musí být použity vodoměry Enbra, Maddalena, Bonega nebo jiného výrobce. Naši partneři a zákazníci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.