pondělí 21. září 2020

Žumpa betonová

Certifikované betónové žumpy. Sme výrobca betónových žúmp. Naše žumpy sú použitelných ako betónová žumpa , septik, nádrž na dažďovú vodu, zberná nádrž a iné.


Žumpa betonová

POZOR ZMENA CIEN NÁDRŽÍ. Vrchná krycia doska je lepená na nádrž. Betón je triedy Bvystužený ocelovými drôtmi hrubky - 14mm, prídavné zložky v betóne. Pouze je nutné zajistit čerpání podzemní vody v průběhu montáže a do vytvrzení těsnící hmoty. Tyto žumpy jsou tvořeny vždy dílem se dnem, příslušným počtem dílů bez dna a stropem.


Jak správně usadit žumpu, septik nebo jímku. Pokud si nevíte rady s usazením jímky, velikostí výkopu a správného materiálu pro podložení, podívejte se zde. Jednokomorová betonová žumpa je ideálním řešením zadržování odpadní vody v místech kde není kanalizace. Ponúkame Vám najvyššiu kvalitu výrobkov.


Prefabrikovaná žumpa je natretá špeciálnym penetračným náterom. V prípade potreby je možné masívne zosilniť vrchnú platňu a tým zvýšiť nosnosť žumpy a odolnosť voči zemným tlakom. Možno ich inštalovať na miestach s rôznymi typmi.


Je teda nutné ju pravidelne vyvážať. Slúži pre zachytenie a akumuláciu odpadovej vody z objektov, ako sú napríklad chalupy, chaty, rôzne prevádzky, rodinné domy ale aj obchody, dielne, reštaurácie, penzióny a poľnohospodárske stavby. Budujú sa tam, kde splaškové odpadové vody alebo vody so. Na žumpu je nanesený špeciálny asfaltový náter, ktorý vďaka svojim vlastnostiam predlžuje životnosť celej žumpy.


Pri výbere veľkosti je potrebné počítať s počtom osôb v domácnosti a. Betonova zumpa je dodávaná kombinovanou dopravou a tým sa dosahuje najnižšia cena na trhu. Súčasťou dodávky je betonova zumpa komplet s certifikátom a zárukou m. Zatímco jímky mohou být odtokové nebo s přelivem, žumpy tímto nesmí být opatřeny a jsou pro tuto věc často kontrolovány a je třeba je také pravidelně vyvážet a vyprazdňovat. Prečo železobetónová žumpa od nás. Každá žumpa obsahuje aj doklad o záručných podmienkach. Zaručujeme vybavenie objednávky v dohodnutom termíne a pri dodaní Vám budú odovzdané všetky potrebné dokumenty.


Vďaka vysokej pevnosti pou�. Cena betónových žúmp sa odvíja podľa ich objemu a veľkosti. Betónové žumpy nevytlačí spodná voda. Kontaktujte nás a radi Vám vypracujeme cenovú ponuku na mieru. K jímce dostanete certifikát a písemnou záruku.


Žumpa betonová

Vám bude přivezena naším TIR vozidlem, proto je potřebný volný přístup až k místu osazení. Na našem vozidle je nainstalována hydraulická ruka zn. Palfinger s nosností až tun. Závoz a osazení betonové žumpy probíhá v jeden den pomocí výše uvádené ruky.


Následne jsou žumpy utěsňujeme pomocí polyuretanové pěny odolné vůči vlhkosti i mrazu, což je. Sú vhodné všade tam, kde nie je možné odvádzať odpadovú vodu do kanalizácie. Naše společnost se zabývá prodejem železobetonových žump. Nabízíme železo-betonové žumpy s dopravou po celé České republice.


Díky hydraulické ruce Vám žumpu vložíme přímo do výkopu. Dvoukomorové betonové jímky. Naša spoločnosť má silné dopravné zázemie a vieme dodať zákazníkovi nádrž v čo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.