čtvrtek 24. září 2020

Vřetenová čerpadla do vrtů

Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. Ponorná vřetenová čerpadla jsou vhodná do nových vrtů , zvládnou také jemný písek a tvrdou vodu. Vřetenová ponorná čerpadla jsou určena na čerpání čisté vody, nesmí běžet na sucho a do protitlaku. Proto lze na jejich ovládání v domácí vodárně použít pouze tl.


Pokud používáte čerpadlo samostatně. Spolehlivá ponorná čerpadla do vrtů. Oblíbená vřetenová čerpadla , vícestupňová odstředivá čerpadla na vodu. Poradíme Vám s výběrem čerpadla do vrtu.


Prosím, použijte minimálně znaky! Vícestupňová ponorná čerpadla s průměrem mm jsou vyrobena z nerezové oceli a určena do hlubinových vrtů. Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max.


Vřetenová čerpadla do vrtů

Minimlní průměr - mm - představují čerpadla SIGMA NAUTILA 3EVFU ( čerpadla do vrtů 100mm). NAUTILA EVAU a další vybrané modely jsou vhodné do vrtů o průměru 110mm. Nabízená ponorná čerpadla do vrtů disponují velkou dopravní výškou. Vzhledem k způsobu provedení vrtu a ochrany čerpadla není kladen takový důraz na mechanickou odolnost.


Ponorné nerezové odstředivé čerpadlo do vrtu. Určeno pro čerpání čisté vody bez nečistot a abrazivních látek. Průměr čerpadla mm (3), napětí 230V, délka kabelu 5m, součástí je spínací skříň. Vyprodáno - nelze objednat.


Využívají se především pro zásobování domácnosti vodou. Ponorná čerpadla do vrtu jsou určena pro čerpání čisté vody z vrtů (vrtaných studní). Jedná se o tlaková čerpadla s malým průměrem, která jsou buď odstředivá nebo vře. SQIBO ponorná, vřetenová čerpadla na čistou vodu do vrtů od průměru 90mm.


Největší výhodou je jejich malý průměr - max. U vřetenových čerpadel doporučujeme ochranu proti chodu na sucho. Vřetenová hydraulická část jednoduše vyměnitelná a odolná nečistotám s malou zrnitostí. Zvládne jemný písek a tvrdou vodu.


Doporučujeme instalovat do nových vrtů. Jednostupňová a vícestupňová odstředivá čerpadla jsou určena pro zásobování pitnou vodou z vrtů o průměrech – 10. Ponorná vibrační čerpadla fungují na principu elektromagnetu. Statorová cívka přitahuje kotvu ve frekvenci napájecího napětí (zpravidla 230V) a ta uvádí do pohybu pracovní pryžový píst. Celonerezová ponorná čerpadla do studní a vrtů TERCA 400V.


NORIA celonerezová objemová čerpadla do studní a vrtů TERCA 400V. Značková čerpadla NAUTILA - jediný originál. Vodní čerpadla na zavlažování.


Vřetenová čerpadla do vrtů - Vrtané studny mají běžně kolem125mm a proto je nutné volit čerpadla s menší šířkou tak, aby bylo moížné čerpadlo do vrtu spustit, a zároveň aby byl dostatek prostoru kolem čerpadla kvůli chlazení vodou a také vibracím, které čerpadla vydávají. To proto, aby bylo možné čerpat vodu z velkých hloubek a úzkých vrtů. Vřetenová čerpadla mohou být již od (mm), což umožňuje jejich použití i ve velmi úzkých vrtech. Alfapumpy jsou buďto vřetenová nebo vibrační.


Výkonná, vřetenová , ponorná čerpadla na vodu do vrtů o průměru 94mm. Slouží taktéž k dopravování vod z vrtů , studní a jiných hloubkových nádrží, ale i pro postřik sadů a zahrad. OV, úpravny vody, AT stanice apod.


Vřetenová čerpadla do vrtů

Servis - opravy přímo u zákazníka ANA- 1- N ponorné čerpadlo do vrtů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.