pondělí 14. září 2020

Vývoz jímky

Vývoz jímky

To, jak rychle se jímka naplní, záleží kromě spotřeby vody také na její velikosti. Díky následující tabulce získáte představu o tom, kolik vás vývoz. Prozatím však zákon nebyl schválen. I tak je ale dobré si doklad o pravidelném ročním vývozu schovávat pro případnou kontrolu.


Vývoz jímky

Zajistíme vývoz jímky vozem Tatra 8CAS o objemu až 11ma ekologickou likvidaci kalů. Vozy jsou vybaveny dvanácti metry sacích hadic, je nutné, aby byla jímka v době vývozu na tuto vzdálenost pro nákladní vůz přístupná. Nepodceňujte pravidelný vývoz jímky ! Při vstupu České republiky do Evropské unie se ČR mimo jiné zavázala i ke zlepšení kvality vypouštění odpadních vo což bylo stvrzeno i vydáním novely k vodnímu zákonu č. Nabízíme vývoz žumpy, jímky , septiku, monitoring a čištění kanalizace, potrubních systémů a střešních svodů. VÝVOZ ŽUMPY, SEPTIKU A JÍMKY.


Jsme tady pro Vás Po - Pá: 6:- 17:00. Mimo tuto dobu platí pohotovost. Zabýváme se jednorázovým i dlouhodobým vývozem a odvozem fekál.


Provádíme vývoz a čerpání tekutých odpadů a odpadních vo fekálií v Novém Jičíně a širokém okolí ze septiků, jímek, žump a ČOV. Dále likvidujeme tukové lapoly, čistíme tukové jímky a vyvážíme odpady z destilace lihovin (tzv. výpalky), vyvážíme odpady z moštáren a pálenic, zajišťujeme havarijní čerpání při povodních a preventivní ochranu při žních. Jímky sloužící k zachycení tekutých odpadů je po zaplnění možno vyčistit buď pouhým odčerpáním odpadu (doporučuje se pouze v případech, kdy je odpad tvořen pouze z tekutých složek), nebo odčerpáním včetně kompletního vyčištění (doporučuje se v případech, kdy odpad obsahuje také pevné částice - kaly), čímž se prodlouží a zlepší funkčnost zařízení.


Sněmovna ve středu přijala novelu vodního zákona. Obce nebudou mít příjmy z poplatků za odběr podzemních vod. Normu, kterou poslanci doplnili o řadu pozměňovacích návrhů, dostane k posouzení Senát. Odvoz fekálií - vývoz jímek, žump a septiků. Vývoz septiků a jímek.


Vývoz jímky

Využijte starou jímku na dešťovou vodu. Uvedené ceny jsou včetně dopravy a dokladu. Přibližný objem čerpaného odpadu. Jestli stačí m odčerpávací hadice (větší vzdálenost je za příplatek). Zda a jaká jsou omezení příjezdu z hlediska nostnosti příjezdové cesty.


Kdy byl naposled septik vyvezen (zhutněné kaly prodlužují čerpání). Osazení betonové jímky. Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy.


Podmínky: 1) septiky vyvážíme pouze ve středu. Nabízíme odvoz odpadních vod z žump, septiků, čističek odpadních vo vývoz kuchyňských lapolů, čištění kanalizací, přeprava ADR 8. Dosah savic k jímce až m. Možnost vymytí jímky tlakovou vodou. Zbavíme vás starostí s vaší plnou jímkou.


Vyvezeme, zlikvidujeme a vystavíme potvrzení. Pro kalkulaci volejte. Kotrouš Jiří - vývoz a čištění jímek, žump a septiků Příbram. Diskuze občanů městyse. Jsme schopni sát až ze metrů vzdálené jímky.


Vývoz jímky

Kombi vozem od DN1- do DN 350mm. ISO, vlastní všechna osvědčení a certifikáty k provádění těchto činností, je vedena v seznamu Ministerstva životního prostředí dle Vyhl. Od ledna začne platit novela vodního zákona, která má změnit ledabylé nakládání s odpadní vodou. Majitelé domů budou muset prokázat, kolik odpadu z jejich žumpy fekální vůz odvezl. Pokud objem nebude odpovídat spotřebě domácnosti, bude jim vodoprávní úřad moci uložit pokutu až do výše sta tisíc korun.


Odvoz odpadních vo vývoz žump, vývoz fekálních jímek a fekálu, vývoz kalů z čističek, vývoz mobilních fekálních kontejnerů a sociálních zařízení ze staveb. Dále provádíme vývoz tukových - kuchyňských lapolů, proplachování septiků a jímek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.