čtvrtek 22. dubna 2021

Wc příčky

Wc příčky

WC příčky a sanitární příčky od BÖHME CZ spol. Firma BÖHME CZ, spol. Specialisté na projektování a výstavbu sanitárních staveb.


Společnost ALSANIT najít produkty z širšího interiérový design průmyslu, především sociální zařízení. V rámci investic do vybavení nabídku na sanitární příčky zahrnuje HPL wc kabinky a wc příčky vyrobené z vrstveného dřeva, které vykonávají dobře v oblastech s vysokou vlhkostí. Zakázková výroba na míru.


Sanitární příčky naší konstrukce jsou vyrobeny z kvalitních německých materiálů a plně nahradí vyzdívaná řešení. Součástí naší nabídky jsou i speciální WC kabinky pro mateřské školky. Dveře sanitárních kabinek jsou bezfalcové, doraz je tvořen kovovým profilem. DĚLÍCÍ PŘÍČKY PRO SANITÁRNÍ PROSTORY.


Wc příčky

Realizace dělících příček se provádí ve stavebně dokončeném prostoru. Materiál: Stěna vysoceodolná dřevotřísková deska tl. Systém montáže příček je bez mokrého procesu, je proto možné montáž provést kdykoli v. Lehké montované příčky a kabiny nahrazují vyzdívané WC přepážky. Příčky jsou vyráběné z lamino desek o síle mm, které jsou olemované SILNOSTĚNNÝMI hliníkovými eloxovanými profily. Tyto příčky standardně doplňují hliníkové panty, nohy vysoké 1mm a klika v kombinaci s WC zámkem.


Na přání lze hliníkové profily nalakovat dle libovolného odstínu RAL. Navíc dveřní kování na WC za trvale nejnižší ceny. Dodáváme WC kabinky a sprchové zástěny. WC kabiny Na základě našich dlouholetých zkušeností WC kabiny a sanitární příčky byly rozděleny do systémů s ohledem na druh používaného kování a určení kabin.


Wc příčky

Dokonale známe produkt WC kabiny a víme jak splnit očekávání každého zákazníka. Dělící stěna dle vašich představ. Hledáte skleněné příčky , potřebujete soukromí nebo chcete mít možnost prostor kdykoliv upravit? Vyberte si z našich interiérových příček.


Jsou to oboustranně laminované dřevotřískové desky lemované eloxovanými profily, nebo ABS hranou a dále kompaktní laminátové HPL přičky. Kabiny na WC dodáváme ve třech variantách. Jedná se o montované, stabilní, univerzální dělící příčky , jejichž výhodou je rychlá, snadná montáž a demontáž, prostorová a designová variabilita a. Příčky s dílců Copilit se používaly hlavně v administrativních a veřejných budovách. Jejich základem jsou skleněné úzké dílce tvaru U. Ty se spojují pryžovým těsnicím profilem.


Příčka se kotví do obvodového rámu z ocelového profilu U, který je vystlán pružnou podložkou. Musí se dodržet přesně modulová skladba (hlavně celková délka), protože sklo se. WC kabinky jsou hliníkové konstrukce s různými možnostmi komponentů, barev a výšky na přání zákazníka.


Vrátit se zpět do obchodu Přihlásit se do mého účtu. Rovněž lze dveře opatřit klikou v nerezovém provedení s WC zámkem nebo se zámkem FAB. Dveřní křídla jsou zavěšená standardně na pružinových pantech se samozavíracím efektem v provedení nerez.


Wc příčky

Mezi základní barvy patří: bílá, světle šedá. Skleněné sanitární příčky. Ceník komponentů systém 18. Slouží též jako převlékací kabiny nebo zkušební kabinky v obchodech s oděvy, ordinacích lékařů nebo lázeňských domech. Tento systém splňuje nejvyšší nároky kladené na sanitární zařízení ať v technickém provedení, v designu či v použitém materiálu.


Díky tomuto řešení získáte jedinečný nástroj pro přestavbu interiéru během chvilky. Přestavitelné prosklené příčky s jednoduchou možností libovolné přestavby. Navíc oplývá vynikajícím designovým zpracováním, které dokonale obohatí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.