pondělí 26. dubna 2021

Záchytná vana

Pokud je schváleno skladování v oblastech ochrany vody, musí být záchytná vana schopná zadržet celé skladované množství, tedy 1. V našem sortimentu naleznete záchytné vany pro jakékoliv účely, jako jsou. Naše společnost se zabývá zakázkovou výrobou záchytných van, které se hojně využívají ve strojírenství, farmacii nebo chemickém průmyslu. Záchytná vana z plastu. Vybaveno pro manipulační techniku - vysokozdvižný vozík nebo jeřáb. Slouží k zachycení úniků kapalin.


Záchytná vana

Ocelová záchytná vana pro Vaši firmu. Mnoho podniků řeší otázku bezpečného a předpisového skladování nebezpečných látek, jako jsou např. Krytá záchytná vana na IBC kontejner. Flexi záchytná vana 8l. Rychle a jednoduše složitelná záchytná vana k zachycení nebezpečných látek.


Oproti plastovým či kovovým nádržím má záchytná vana Eccotarp výhodu v tvarové přizpůsobitelnosti kolem překážky. Je odolná vůči ropným látkám, kyselinám a dalším chemikáliím. Nejděte tu správnou záchytnou vanu právě pro Vás! Společnost Avex dodává skladovací a manipulační systémy pro ochranu životního prostředí již více, než deset let. EZV 2PEP - plastová záchytná vana pro sudy 2ltr.


Nádoba na olej a paliv. Konstrukce záchytné palety zajišťuje dostatečnou pevnost a mechanickou odolnost. Vyrobíme pro Vás do dnů! Kovová záchytná vana pod IBC kontejner 6l. Pozinkovaná záchytná jímka pod čtyři s. Stohovatelná záchytná vana z polyetylenu pro skladování malých nádob.


Jednoduchá manipulace. EUROKRAFT - Vanová police, pozinkovaná. Tato flexibilní záchytná vana je ideální na bezpečné skladování sudů, kanystrů a podobných nádob, u kterých hrozí nebezpečí rozlití kapalin. Vana je vyrobena z konstrukčního polypropylenu. Zabrání úniku nebezpečných kapalin jako např.


Záchytná vana

Skládací záchytná vana je určena pro ochranu osob a předmětů při nežádoucím úniku vody, ropných a chemických látek. Plastová záchytná vana pod IBC kontejner. Speciální vana pro zachycení úkapů nebezpečných látek. Je vyrobena z chemicky. Tu sa nachádzate: Heureka.


Vyhľadávanie zachytna vana olej. Nakupujte záchytné vany na internetu a ušetřete. Výhodné ceny záchytných van, rychlý a pohodlný nákup i bez registrace, to je nákup v našem eshopu. Chrání tak podlahu dílny před olejovým znečištěním a umožňují přelití oleje do nádob pro recyklaci bez rizika rozlití a rozstřiku.


Záchytná vana

Tuto vany lze použít i pro čištění dílů pomocí emulzních čistidel. Pracovní desky KOVOS jsou vyráběny ze dřeva. Dřevo je přírodní materiál, a proto může docházet působením změny teploty nebo vlhkosti k mírnému zakřivení desek, a to i přesto, že jejich povrchové úpravě je věnována zvláštní péče. Tato záchytná vana je určena pro bezpečné skladování dvou 2l sudů. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let.


Velice jednoduše se čistí a odolá většině chemikálií. Praktická záchytná vaňa na bezpečné skladovanie stojacich sudov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.