pondělí 17. května 2021

Zásobník teplé vody dražice

Zásobník teplé vody dražice

Akumulační zásobníky bez přípravy teplé užitkové vody vhodné k různým druhům topných systémů včetně tepelných čerpadel. Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic. Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler.


Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže. Svislý zásobník teplé vody s jedním výměníkem, bez elektrického ohřevu, vhodný k různým zdrojům tepla. Elektrické ohřívače vody - bojlery, závěsné a stacionární.


Stacionární zásobník s velkoplošným výměníkem vhodný pro připojení k tepelným čerpadlům a dalším nízkoteplotním zdrojům. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Charakteristika stacionárních zásobníků vody - bojlerů MPa Provedení zásobníků vody Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavenia JavaScript seems to be disabled in your browser. DZ v rámci medzinárodného veľtrhu Aquatherm Praha.


Zásobník teplé vody dražice

Největší veletrh sanitární a tepelné techniky proběhl na začátku března ve Frankfurtu nad Mohanem. Pro návštěvníky expozice jsme připravili i jednu pivní kur. Je to speciální zásobník pro plynové a elektrické kotle. Stacionárny zásobník teplej vody s jedným výmenníkom vhodný k rôznym zdrojom tepla. Charakteristika zásobníků vody (bojlerů) OKC – válcové zásobníky vody OKH – hranaté zásobníky vody Provede.


Družstevné závody Dražice -strojírna s. Nepřímotopý stacionární zásobník teplé vody OKC NTR od českého výrobce Dražice v objemech 1- 2l. Dražice DZ Dražice OKC 2NTR, zásobník TV 2litrů, nepřímotopný, stacionární. Zvislý zásobník teplej vody s jedným výmenníkom, bez elektrického ohrevu, vhodný k rôznym zdrojom tepla. Vždy je nutné, aby zásobníkový ohřívač splňoval ta nejpřísnější kritéria z hlediska kvality, životnosti a dodávky teplé vody v dostatečném množství.


Pokud použijeme zásobník s příliš velkým objemem, tak zbytečně ohříváme příliš velké množství vody , naopak v případě navržení malého zásobníku dospějeme zase k nedostatku teplé vody. Tepelná izolace, neobsahující fluoro-vané ani chlorované uhlovodíky, sniÏuje spotfiebu po-hotovostní. Tento elektrický ohřívač je určen pro přípravu teplé vody v domácnostech, na chatách a různých sociálních zařízeních. Nástěnné zásobníky konstrukční řady SHZ LCD nabízejí stálou teplotu teplé vody a vysokou účinnost.


Díky těmto třem ECO funkcím lze dokonale. Akumulační nádrže a vše pro vytápění vašeho domova pořídíte za nejlepší ceny na topenilevne. Bojlery Tatramat EO EL.


Vlastnosti: Možnost využití. Určen především pro zapojení do sestavy se závěsnými kotli Panther, Panther Condens a RAY. Variabilita umístění - zásobník je možno zavěsit vlevo nebo vpravo od kotle či postavit pod kotel na podlahu. Zásobník teplé vody 400- stacionární.


Pomocí typových propojovacích souprav lze snadno spojit s kotlem do elegantního celku. Trubkové výměníky nelze použít pro průtokový ohřev teplé užitkové vody. Vše závisí na teplotě topné vody , která se akumuluje v nádrži.


Zapojení s kotlem většinou dovoluje přímo ohřev TUV ve vnitřní nádrži na požadovanou teplotu, naopak zapojení na solární kolektory nebo tepelné čerpadlo TUV jen předehřeje a. Quadroflex BCH 1nepriamo ohrevný zásobník. Prevozný tlak vykurovacej vody : MPa. Ohrev teplej vody celoročne solárnym systémom s elektrickým alebo. DRAŽICE izolácie NEODUL 1mm pre AKU nádrž NADO) 750v1v4v5.


ACV SMART 2- zásobník teplé užitkové vody , nepřímotopný, nerezová vnitřní. Upozornění: Zboží je skladem na extermín skladu, proto i při osobním oběru bude účtováno poštovné a balné. Děkujeme za pochopení!


Zásobník teplé vody dražice

Nepřímoohřívaný zásobník teplé vody s připojením pro kotel Protherm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.