pátek 7. května 2021

Zásobník tuv dražice

Podrobnosti Zveřejněno: 19. Srdečně vás zveme na. Vyberte si pomocný ohřev. Zdrojem může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory atd.


Vhodná jako zásobník k topným systémům s kotli na tuhá paliva. Izolace je dodávána na objednávku. Stacionární zásobník teplé vody s boční přírubou a jedním výměníkem,. DZ v rámci medzinárodného veľtrhu Aquatherm Praha. DRAŽICE OKC 1NTR - bez elektrického topného tělesa.


ACV SMART 2- zásobník teplé užitkové vody, nepřímotopný, nerezová vnitřní nád. Elektrické ohřívače vody - bojlery, závěsné a stacionární. Ohřívače vody zásobníkové i průtokové vhodné pro domácnost, dům i komerční budovy a na chatu.


Vyrábané sú v objemoch od 60litrov, od Prothermu, alebo až do 5litrov. Stacionárny zásobník hranatého tvaru s jedným výmenníkom a vstupmi i výstupmi v hornom veku, vhodný na inštaláciu pod závesné kotle. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání zásobník tuv. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle.


Hodnocení produktu: 1. Nepriamovýhrevné ohrievače k postaveniu na zem v objemoch 100–2litrov so. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV. V našej ponuke nájde. Je určen k akumulačnímu ohřevu užitkové vody elektrickou energií.


Zásobník tuv dražice

Používá se zavěšený na stěně ve svislé poloze. Zásobník je smaltový a tepelně izolovaný. Ovládá se termostatem, na kterém lze nastavit teplotu v rozsahu až °C. Ohřev vody provádí topné těleso, které je jištěno bezpečnostním termostatem a je umístěno uvnitř nádoby.


Slovensku k vam domov, cena napr. Technický list ke stažení Použití: Nepřímotopný zásobník TUV se dvěma výměníky Zásobování teplou užitkovou vodou rodinných domů, provozoven, obytných budov Ohřev vody z. Vhodná ako zásobník k vykurovacím systémom s kotlami na tuhé palivá. Izolácia sa dodáva na objednávku. Akumulačné nádrže sa dodávajú bez izolácie.


Zásobník tuv dražice

Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Solární zásobník SUNTIME 3s izolací. Na podlahové topení umíme napojit jakýkoli zdroj tepla. Krb, kotel na tuhá paliva, solární systém, tepelné čerpadlo či cokoli si budete přát.


Nepřímotopný stacionární zásobník s velkoplošným výměníkem je určen k přípravě TUV ve spojení s tepelným čerpadlem nebo jiným nízkoteplotním zdrojem. Novější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 100–3litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním nebo od typu 2litrů dvěma výměníky pro ohřev TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Příprava TUV v objektech s možností využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého.


Dražice OKC 2NTRR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.