pátek 22. října 2021

Zubové olejové čerpadlo

Další ze základních typů je excentrické čerpadlo pro olejové pumpy v automobilech (obr. 2) a excentrické čerpadlo určené pro čerpání kapalin vysoké viskozity. Webové stránky používají k poskytnutí služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Zubové čerpadlo se často používá pro čerpání viskózních kapalin, ale je také vhodné pro jiné aplikace. Pridať medzi obľúbené. Dodacia lehota: do pracovných dní. Prodám zubové olejové čerpadlo zn.


SIGMA , plně funkční. Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt,. Jedním z principů v průmyslu nejvyužívanějších pro čerpadla různých velikostí je tzv.


Jeho základním principem je „přenášení“ malých dávek tekutiny či pasty v prostorách mezi zuby jednoho či více ozubených kol otáčejících se v uzavřené „komoře“ se vstupem a výstupem čerpaného produktu. Dostupnost: V externím skladu - expedice - hodin. W (1) CF (samostatná hydraulika) (1) CFP (samostatná hydraulika) (1) zubové čerpadlo CF, 400V, 75kW.


Výrobce: Saer eletropompe: Katalog. Toto video bylo nahr no z telefonu se syst mem Android. ZUBOVÉ ČERPADLO Vojtech Kriz. Unsubscribe from Vojtech Kriz? Bronislav Tyf Haluza 0views.


Ruční zubové čerpadlo. Hydraulické čerpadlo je nedílnou součástí každého hydraulického obvodu. Převádí mechanickou energii na energii hydraulickou.


Spínání čerpadla je pomocí přepínače ON - OFF. Zubová čerpadla s vnějším ozubením jsou nejpoužívanějším čerpadlem při. Napětí: 24V Sací výška 2m. Stačí Nám zaslat Vaši poškozenou vyvažovací hřídel nebo celé olejové čerpadlo a bleskově Vám jsme schopni díl opravit (běžně do hodin zpět u Vás).


Zubové olejové čerpadlo

Nabízíme opravy i výměnným způsobem za Vaš poškozený díl. V tomto případě je nutná přesná identifikace dílu, nejlépe vin vozidla. Má rovnoměrný průtok bez pulzů, je možnost pracovat s uzavřeným výstupem díky zabudovanému a nastavitelnému obtokovému ventilu, krytí motoru IP 5 těleso čerpadla je z hliníku, zubová kola z legované oceli, vstup a výstup rychlospojkou. Olejové samonasávací zubové čerpadlo na 24V. Smer otáčania: ľavotočivé (pohľad v smere hriadeľa) Parametre čerpadla: objem za otáčku: cm3.


Viac informácií o čerpadle nájdete v technických parametroch. Zubové hydrogenerátory řady V jsou v provedení příruba a víko z litiny, těleso z hliníkové slitiny, ozubená kola ocelová, s tlakovým hydraulickým vyvážením. Tento produkt již nelze objednat. Tělo čerpadla je vyrobeno z tlakově odlívané hliníkové.


CENA za olejové čerpadlo VISCOMAT 702EUR bez DPH CENA za olejové čerpadlo. Samonasávací zubové čerpadlo pro přečerpávání vodou ředitelných kapalin včetně řídkých olejů a motorové nafty. Díky pracovnímu tlaku 2Bar je čerpadlo vhodné pro postřikové aplikace nebo pro udržování. Dále jej tlačí potrubím kolem přetlakového ventilu k olejovému čističi (olejovému filtru), jehož součástí je přepouštěcí ventil.


Přečištěný olej je dále pod tlakem dopravován do hlavního mazacího kanálu, odkud je rozváděn k jednotlivým mazacím místům. Akumulátorové olejové čerpadlo so zabudovaným by-pass ventilom, vo verzii s napájaním na 12V – zubové , samonasávacie olejové čerpadlo. Vhodné pre čerpanie oleja v teréne – poľnohospodárstvo, stroje a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.