úterý 18. dubna 2017

Baterie franke fg 9547

Baterie franke fg 9547

Baterie má sprchu a je otočná o 120°. Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Nalezeno: 6produktů. Sety dřezu a baterie ) Hodnocení produktu: 1 ().


Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Na kartuši je poskytována záruka let. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Dále baterie vhodné pro montáž pod okno a baterie pro beztlakové. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Baterie franke fg 9547

Vhodná zejména pro malé dřezy. Alternativní produkty. Vopred Vam dakujem za odpoved. Typ: páková baterie otočná 120° se sprchou opletená sprchová hadice 1cm.


Náhradní díl k bateriím Franke - Sprška k baterii FG. FRANKE SET dřezu a baterie G46L COG 6E bílý l. Cena produktu bez dopravy Dostu. Kde kúpiť Špecifikácia Recenzie (5) Kde kúpiť. Pricemanii a ušetrite až do ! Produkt stažen z prodeje. Hermann Franke založil klempířskou dílnu v Rorschachu ve Švýcarsku.


Chráníme i vaše bezpečí prosím neobjednávejte pokud to není nutné zboží na dobírku. Opatření má za cíl snížit riziko přenosu nákazy při kontaktu mezi řidiči a příjemci. A podla vzorkovnika Franke , na ich webstranke su mierne odlisne farby ako u vas, a nevieme, ci je ku kavovemu drezu lepsie zvolit bateriu v odtieni. Chrome data-sheet is auto-generated and uses the product title and the first six key specs. Dostupnost zboží: Na dotaz Zeptat se na termín dodání.


Vlastnosti provedení: Onyx - barevný nástřik, sladěno k Fragranitovým dřezům páková směšovací tlaková. Rodinný internetový obchod specializující se na vestavné spotřebiče, domácí spotřebiče, dřezy, vodovodní baterie od spolehlivých značek AEG, Electrolux, Faber, Franke a dalších. Kuchynské drezové batérie za akciové ceny, najlacnejšie batérie na Slovensku! Dřezová baterie pod okno s vytahovací koncovkou, sklopná, Chrom 115. Neohodnotené Značka: FRANKE.


Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Rozměry 9× 5mm Dřezy: 4× 3× 1mm 1× 2× mm × Sítkový ventil Ko. FD 3Dřez: Spodní rohová skříňka od 9× 9mm. Skladem Doprava zdarma.


Detail produktu Do obchodu. Výrobce: Franke Parametry: hm. Eleganci a vysoce praktické využití v sobě snoubí kuchyňská vodovodní baterie osvědčené značky Franke FC. Velmi odolný a lesklý chromovaný povrch je nejen elegantní na pohle ale také se snadno udržuje a čistí.


Hlavice disponuje dostatečně robustní velikostí, aby padla přesně do dlaně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.