úterý 18. dubna 2017

Drenáž štěrk frakce

Takto označená frakce je tzv. My vám nabízíme ideální řešení v podobě drenáže okolo domu. Informujte se o výhodách drenážních systémů a obraťte se na pískovnu Dolany. U nás naleznete ty nejkvalitnější kačírky,.


Pak se geotextilie přehodí v horní části přes sebe z obou stran s dostatečným překrytím, aby následný případný zásyp zeminou neznehodnotil časem propustnost. Písky, štěrky a kačírek dodáváme v různých frakcích (neboli hrubosti), z nichž každá. Materiály používané jako drenáž. Všechny přírodní zásypové materiály: - štěrk optimální frakce a propustnosti.


Prodej doprava a dodej šterku. Obdobné je využití keramzitu,. Dříve se používaly i různé frakce škváry. Frakce se udává v milimetrech průměru kamenného drtiva, a to většinou v rozmezí, mezi jakými se tyto rozměry pohybují. Tyto frakce jsou nevhodné.


Přepočet množství štěrku. Protože čím větší frakce , tím i větší mezery mezi jednotlivými kusy drtě volně loženými na korbě vozidla. Proto je třeba počítat s větší spotřebou. Jinak se běžně hmotnost drtě menší. Drenážní betonářská drť.


Velikost 16–mm, materiál pod zámkové dlažby, desky, zpevnění komunikací, apod. U hrubší frakce vždy doporučujeme, aby štěrk byl čistý a bez menších příměsí. Nevýhodou je, že se s hrubým štěrkem hůře manipuluje a musí se samozřejmě ukládat tak, aby nedošlo k poškození hadice.


Drenáž štěrk frakce

Stejně opatrně i hutnit. Hrubé drenážní těleso je před nečistotami chráněno geotextilií. V případě jílovitého podloží je vhodné oddělit štěrk od rostlého terénu geotextilií, která zabrání průniku jemných částic do drenážní vrstvy. Zbylý zásyp lze provést vykopanou zeminou, pokud není jílovitá. Jedna frakce by měla být větší a druhá menší.


Použít můžete štěrk nebo nebo drcený kámen. Lze také koupit neprosátý lomový kámen, který obsahuje kamínky malé frakce. Výška této vrstvy – cm. Musí se uhutnit vibrační deskou.


Drenáž štěrk frakce

Společnost Českomoravský štěrk , a. Nabídka kameniva je velmi rozmanitá a flexibilní. Díky pokročilým výrobním technologiím vyvíjí společnost Českomoravský štěrk frakce určené přímo pro potřeby konkrétního zákazníka nebo stavby. Vám zavést na stavbu či místo určení.


Nabídka, kterou máme stále skladem je vyobrazena níže. Další druhy štěrků a písků jsme schopni Vám po domluvě zajistit. Asi každý z nás, kdo někdy řešil drenáže, se musel zamyslet nad tím, jaký štěrk použít? Na první pohled se zdá tato otázka zbytečná a nedůležitá, ale není tomu tak. Fungující odvod vody vždy zajišťuje tzv.


Pokud je vše na vaší stavbě v pořádku, a přesto vás vlhkost trápí, je čas na drenáž. Ta znamená v první řadě vyhloubení příkopu okolo domu. Příkop by měl být o dvacet centimetrů hlubší, než je výška umístění vaší hydroizolace. Pro lepší odvodnění plochy můžete přidat odvodňovací drenáž.


Nyní můžete přejít k samotnému štěrku. REFAGLASS je moderním řešením pro tepelnou izolaci základových desek. Díky této izolaci nedochází prostupu chladu do konstrukce a nedochází tak k ochlazování vnitřní teploty, zároveň funguje jako drenáž díky své uzavřené struktuře zabraňuje pronikání vlhkosti k základové desce. Použití- tepelná izolace zdiva, základových desek.


Drenáž štěrk frakce

Aby však drenáž neudělala víc škody než užitku, musí se udělat správně. Spolu s dalšími kroky, například podřezáním a dodatečnou hydroizolací základů nebo injektáží stěn, může přispět k odvlhčení domu a zabránit postupné destrukci fasád i vnitřních omítek a zdiva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.