úterý 18. dubna 2017

Plunžrové čerpadlo

Stroj může být konstruovaný jako jednočinný nebo v ojedinělých případech i jako dvojčinný. Výhodou plunžru proti klasickým pístům je jeho výrobní nenáročnost (je to vlastně jen jednoduchá tyč) a relativně snadná možnost utěsnění pomocí ucpávek. Plunžrové čerpadlo je užíváno především pro čerpání kašovitých hmot (například kaly nebo beton). Jsme jedním z předních výrobců a dodavatelů. Pro dosažení stejného průtoku jako u pístových čerpadel je třeba většího počtu zdvihů plunžru.


Plunžrové čerpadlo

Piestové a plunžrové čerpadlá poskytujú riešenia pri aplikáciách s nízkym prietokom a vysokým tlakom. Vertikálne piestomembránové čerpadlo Wanner G12. Poháněno bývá obvykle jiným strojem – zpravidla nějakým motorem.


Cirkulační čerpadla na teplou vodu, oběhová čerpadla na ústřední topení. Rozumět tomu, co je plunžrčerpadlo, musíte nejdříve určit, kterou kategorii lze přiřadit. Docela často v každodenním životě existuje potřeba kombinovat několik slo. ZUBOVÉ ČERPADLO Vojtech Kriz.


Triplexní plunžrové čerpadlo. Unsubscribe from Vojtech Kriz? Bronislav Tyf Haluza 0views.


Elektrické čerpadlo s multifunkčným využitím je vhodné na odčerpávanie odpadových vôd z pivníc, šácht či kalu zo septikov. Použité čerpadlo po celkové opravě: vyměněno ložisko a gufera. Plně funkční, oprava provedena ve značkovém servise CZ Pumpy.


Plunžrové čerpadlo

Piest a piestna tyč sú pri tomto type čerpadiel nahradené plunžrom, čo je okrúhla tyč s konštantným priemerom, ktorá koná v hydraulickom valci periodický lineárny pohyb. SIGMA PUMPY HRANICE, s. Používá se k dávkování etanolu nebo metanolu do plynového potrubí. Jedná se o plunžrové čerpadlo , poháněné elektromotorem, v provedení do prostředí s nebezpečím výbuchu hořlavých plynů a par – zóna 2. Objemová a odstředivá čerpadla, domácí vodárna a další informace. Občas se můžeme setkat s případem, kdy je potřeba vytlačit malé množství vody do veliké výšky.


I když potůček v údolí má dobrý spá bývá nad možnosti vodního trkače poskytnout dostatečný tlak a vodu do příkré stráně vytlačit. CHN, 10CH, 10CHN a regulátorem počtu zdvihů v závislosti na hodnotě vstupního. Zubové čerpadlo je jeden z typov objemových čerpadiel.


Ide o najrozšírenejší typ čerpadiel používaných v hydraulických systémoch. Princíp zubového čerpadla je založený na dvoch do seba zapadajúcich ozubených kolies. Ozubené kolesá pri vzájomnej rotácii vytvárajú priestor, do ktorého je nasávaná kvapalina a tá je.


Dodáváme nová hydraulická čerpadla , hydromotory a speciální oleje. Vážení zákazníci, Vďaka novému vyhláseniu vlády SR zo dňa 28. Podívejte se jak pracují tepelná čerpadla vzduch - voda. Porovnání efektivity za vytápění domu. AxFlow je distribútorom popredných výrobcov a ponúka kompletnú radu priemyselných čerpadiel.


Plunžrové čerpadlo

Globálne máme už viac ako rokov skúseností v poskytovaní služieb okolo čerpadiel a kompletných zariadení a ponúkame riešenia takmer vo všetkých segmentoch trhu. Vysokotlaké horizontální plunžrové čerpadlo PAX-3-1Použití Vysokotl. Typicky se používá pro dávkování pod vysokým tlakem. PLASTOVÉ ČERPADLOVÉ ČERPADLO , volumetrické čerpadlo , jehož pracovní prvek je plunžr, vratný.


Obvykle se používá pro vysokotlaké měření. Pístové čerpadlo Obr. Současně má kapacitu litrů za minutu a tlak je 1barů. Spotřeba energie je kW a otáčky za minutu jsou 9otáček. Za minutu bude možné.


Plunžrové čerpadlo

Naša továreň ponúka najkvalitnejšie čerpadlo s konkurenčnou cenou. Vitajte na zakúpenie vlastných výrobkov na predaj tu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.