čtvrtek 27. dubna 2017

Caya diafragma

It was developed together with users in an intensive research process in the USA. Then it is placed directly in front of the cervix to prevent sperm cells from entering. The ease of use and safety has been studied in extensive test 1. Not to be used with lubricants based on. Disinfectants do not need to be used and are not recommended. Nunca debe permanecer más de horas seguidas en la vagina.


Caya diafragma

It was found to be comfortable, easy to use, and effective. The best part, ONE SIZE FITS MOST! A natural alternative. Single size diaphragm. Replaces 6 7 and 80mm sizes.


Created with Raphaël 2. Came across this thread looking for caya reviews, but obviously this is an old threa so for the benefit of those wanting more info, ive been using caya for mos and i can say that ive gotten the hang of using it - putting it in everytime i expect to do it. I love the caya , I cant feel it, hubby says he can feel it just a tiny bit but doesnt bother him, the caya gel smells kinda like. Caya Contraceptive Gel. Jednoduché a bezpečné použití bylo ověřeno řadou studií a. Mnoho žen si přeje přirozenou a bezpečnou antikoncepci - bez hormonů! Nechtějí již každý den užívat hormonální tablety a odmítají tělísko.


Caya diafragma

Vedno se mora uporabljati s kontraceptivnim gelom CAYA , ki vsebuje mlečno kislino i celulozo. Ti ključni sestavini onesposobita aktivnost spermijev. Zanesljivost, varnost in enostavnost uporabe diafragme in gela CAYA so potrjene s kliničnimi raziskavami. It’s simple—squeeze about a teaspoon of spermicidal jelly into the cup, smear a little bit more around the rim, and push it into your vagina like an applicator-less tampon until the little grasping handle fits snugly behind your pubic bone. Mnoho žien si praje prirodzenú a bezpečnú antikoncepciu - bez hormónov.


Nechcú už každý deň užívať hormonálne tablety a odmietajú teliesko. Priberanie, zbytočná bolesť. Vkládá se do pochvy podobně jako tampon. Zcela tak zakrývá děložní čípek a brání tím proniknutí spermií do dělohy.


Umisťuje se mezi zadní poševní klenbu a prostor před stydkou kostí. Díky svému anatomickému a. Ahoj, chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti s touto antikoncepcí. Připadá mi to bezpečnější, než FemCap. Vstavljanje je enostavno, podobno je vstavljanju tampona.


Nameščena je na zgornjem delu nožnice, med. Jedna diafragma se používá rok až dva v závislosti na četnosti použití. Po použití ji umyjte vlažnou vodou a mýdlem, dobře opláchněte proudem vody, osušte a uložte do krabičky. Különleges, ergonomikus formáját a női anatómiához tervezték, így az univerzális méret a legtöbb nőnek tökéletesen megfelel.


Caya diafragma

Other types of diaphragms come in different sizes and must be fitted by a health care provider. The gel or cream spermicide is bought. Vyrábí se pouze v jedné velikosti, je anatomicky a ergonomicky tvarovaná a tak vyhovuje většině žen. Jednotná velikost se dokonale přizpůsobí vašemu tělu a je tak vhodná pro většinu žen před i po porodu.


Diafragma je oblíbená pro svou vysokou účinnost a snadné použití. Po zavedení ji necítíte vy. Nechrání před pohlavně přenosnými chorobami. Balení obsahuje kus.


Caya diafragma

Introduceți diafragma profund în vagin, astfel încât să acopere intrarea în uter. Orientați partea goală a diafragmei spre uter. Colul uterin trebuie să fie acoperit. Scoateți diafragma după până la de ore după ejaculare. Trageți-o în jos și spre exterior.


Spălați diafragma cu apă caldă și lăsați-o să se usuce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.