středa 19. dubna 2017

Jekl 100x100 pozink

Jekl 100x100 pozink

Měrná jednotka (MJ) kg Váha MJ. Dutý zdobený jeklový profil vhodný pro použití jako součást ozdobných kovaných plotů, bran, branek, schodišť, zábradlí, mříží atd. Technické informace: Profil: dutý, 1x 1mm Tlo.


Jekl 100x100 pozink

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pozinkovaný jekl - čtvercový. Ocelový uzavřený profil, čtvercového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl, silnostěnný. Dobrý den, prodám nové ručně vyrobené železné okn.


DPH pro množství ks. Z naší nabídky jeklů a jejich příslušenství si vybere zaručeně každý. Využijte možnost dělení bez prořezu, vrtání, pozinkování i rychlou expedici! Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností. Hutní materiály Praha 8-Libeň Skladem 3m.


Cena je uvedená za 1ks. Inzerát byl odebran z oblí. Do objednávky uveď te celk ový počet kusů, které chcete objednat! Jekly čtvercové a jekly obdélníkové. Pro aktuální dostupnost a ceník uvedených označení jeklů nás kontaktujte:.


Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Fischer Vrut do dřeva 5x1mm FSP-SZ polozávit ZPP pozink , zápustná hlava. Hlídat cenu Potřebuji poradit Vyt. Roxor průměr 12mm, délka 6m.


Jekl 100x100 pozink

Jekl 50x30xžárově pozinkovaný. Uzavreté oceľové (jäkl) profily. Sloupky jeklové v profilech 60×40mm nebo 60×60mm. Plotové pletivo ( pozink a PVC) objednáváme na míru, dle požadavků zákazníka. Další informace Vám rádi poskytneme osobně, na telefonním čísle, nebo na e-mailu, uvedeném v sekci kontakty.


Naposled aktualizováno: 27. Kovové víčko s koulí na jekl 100x100. Zajišťovací šroub pro uchycení víčka na jekl. IBFM - INOX: nerezové víčko čtvercové pro jekl 30x30mm. Predám hliníkový profil Jakel 100x100x2.


Looney tunes dr jekyll stationary shop in Szczawnie Zdroju. Jekyll Island in Georgia where golf, hunting for sand. Hot itemonster high frankie stein and jackson jekyll. TK patka pilíře 2M( 100x1bez přivař. maticí). Spojovací materiál, nářadí Brno, Vídeňská (prodejna) otevírací doba: Po-Pá: 7. Profily a plechy nákup a rezervácia v OBI.


OBI online a vo Vašej OBI predajni! Milí zákazníci, ať se snažíme sebevíc, stále máme řezárnu momentálně přetíženou. Proto Vás prosíme o strpení, vyřízení Vašich objednávek může trvat až prac dnů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.