pondělí 17. dubna 2017

Karbon výroba

Karbon výroba

Výroba karbonových kompozitů Triaxiální náplet propůjčuje konečnému výrobku nepřekonatelnou pevnost a tuhost i vysoký stupeň odolnosti vůči zlomu či jinému poškození. Kompaktní nepřerušená struktura „ponožka“, tvořená ze vzájemně propletených uhlíkových vláken s definovanou tuhostí a vysokou odolností je zárukou homogenity materiálu. Ruční výroba umožňuje kontrolu každého detailu po celou dobu výroby. Díky unikátnímu uspořádání jednotlivých vrstev carbonu vykazují výrobky i při intenzivní zátěži velkou výdrž a dlouhou životnost, a to při velmi nízké hmotnosti.


Karbon výroba

Většině vlastních produktů je ponechávána struktura karbonového vlákna, která jim dodává elegantní, čistý vzhled a činí. Nejlepší karbon je dokonce 5x pevnější, než ocel. Právě proto, že je karbon takto lehký, využívá se při výrobě aut, letadel nebo lodí.


Nízká hmotnost zvyšuje rychlost a snižuje spotřebu paliva. Je nemagnetický, chemicky odolný, tepelně izolační, odolává korozi, je odolný. Karbon má i další super vlastnosti. Na druhou stranu je také velice drahý a výroba je technologicky náročná. Nové výrobní postupy brzy přinesou karbon i do světa běžných.


Expresní výroba , mizivá hmotnost, obrovská pevnost, nulový odpa nulová. PROČ S NÁMI Nabízíme komplexní řešení požadavků od návrhu skladby a typu materiálu dle požadovaných vlastností, vhodného technologického postupu, výrobu modelů, forem, prototypů až po sériovou výrobu. Vždy se přizpůsobíme požadavkům našich zákazníků. Snahu vyhovět vnímáme jako náš rozvoj.


Opravy karbónu služby Oprava karbónu Naša hlavná činnosť, ktorou pomáhame cyklistom v nepríjemných situáciach. Na opravy poskytujeme väčšinou doživotnú záruku. Karbón sa dá brúsiť, prelakovať, predĺžiť. Výroba CAD modelů Vytvoříme dokonalý CAD model přesně pro Vaše potřeby, pro účel použití a zároveň model, který bude splňovat technologické požadavky následné výroby.


Karbon výroba

Tuto následnou výrobu jsem opět schopný pro Vás zajistit. Uhlíkové vlákno (též karbonové vlákno, z angl. carbon fibre) je název pro vlákno obsahující uhlík v různých modifikacích. Jedná se o dlouhý, tenký pramen materiálu o průměru 5–μm složeného převážně z atomů uhlíku. Ani letecký průmysl nám není cizí.


Vyrábíme ultralehké letouny a motorová rogala. Počátek karbonského útvaru je kladen 3milionů let zpět do minulosti a jeho spodní hranice je vymezena nástupem druhu Siphonodella sulcata, což je drobný konodont (Conodonta). Výroba dílů z grafitu, především uhlíkových kartáčů a zpracování technického grafitu Stop Play. Jsme ryze česká rodinná firma s dlouholetými zkušenostmi a působností na trhu.


Výroba je čistě zakázková, vždy na základě požadavků našich odběratelů. Zabýváme se výrobou uhlíkových kartáčů, dí. Rádi uspokojíme dodávky malých (několikakusových) i velkých sérií.


Díky dlouhodobé přímé spolupráci s významnými evropskými i světovými výrobci uhl�. V našem studiu Vám tímto materiálem vyzdobíme motocykly, interiéry i exteriéry vozu. Zakázková výroba KARBON -KEVLAROVÝCH dílů a doplňků.


Karbon výroba

Zajistíme produkci v oblasti cyklo sportu, tuningu automobilů a motocyklů, jachtingu a modelářství nebo motoristického sportu, apod. Zprostředkujeme výrobu prototypových modelů zařízení i forem. Naši výrobci disponují odbornými znalostmi a mnoha letými zkušenostmi.


Nabízím potahování dílů pravým carbon vláknem, nabízím tak moderní a. Výroba laminátových a karbonových dílů - celokarbonové výrobky s vysokou pevností a nízkou hmotností nebo potahování různých výrobků karbonovými vlákny,. Chlapi,přemýšlím, že bych si zkusil hrát s karbonem v domácích podmínkách. Chtěl bych si vyrobit kapotu a kufr. Je tady někdo se zku.


Na kole je karbon používán v několika až více. Opravy karbonu, karbonových cyklistických rámů (jakkoliv poškozených i zlomených) a veškerého cyklistického příslušenství. Jeho najväčšou výhodou sú vynikajúce štrukturálne vlastnosti, vynikajúci pomer odolnosti v ťahu k váhe, tepelná a chemická odolnosť. CZ-CARBON PRODUCTS s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.