pátek 28. dubna 2017

Pračkové sifony

Pračkové sifony

Přečtěte si více informací. Online katalog Technická podpora. Linka technické podpory. Pračkové sifony jsou určené k propojení odpadního potrubí a pračky a brání pronikání zápachu. Existují dva druhy těchto sifonů.


Prvním z nich je venkovní sifon, který je vyráběn většinou v bílé barvě nebo v chromovaném plastu. Druhý je podomítkový, výraběný zpravidla s bílým či nerezovým krytem. Všechny druhy sifonů se snadno čistí a jsou vysoce odolné.


V nabídce jsou pračkové sifony dle způsobu montáže: pračkové sifony nad omítku a pračkové sifony pod omítku. V případě potřeby lze vybrané sifony doplnit o kolínko s připojením. Skladem Akce Novinky Výprodej Doprava zdarma. Nabídka pračkových sifonů české značky Alca plast. Sifon pračkový podomítkový APS.


Pračkové sifony

Práčkové sifóny od mnohých výrobcov lacno a skladom ! Sifón pračkový nadomietkový, biela APS3. Filtre a redukčné ventily. Kúrenie - ventily a šróbenia radiátorové. Odvzdušňovacie a poistné ventily. Fiting - VX spojky pre PE rúry.


Většina pračkových sifonů má otvor pro čištění v případě zanesení. Výrobci: Všichni výrobci Vybrat vlastní výrobce. SLOVPLAST (dříve SAM HOLDING a.s) Výchozí výrobce. Zobrazit výrobce Vybrat všechny Odebrat vše. Pouze technické dotazy k produktům.


Email: Tato e-mailová adresa j. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Pračkový venkovní sifon Alcaplast APS bílá 5Kč. DPH Na centrálním skladě. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Upresniť parametre Cena: EUR. ALCA PLAST (10) Najnovšie Najlacnejšie Najdrahšie Zobrazujem 1-z 10. Len technické otázky k produktom.


Pračkové sifony

Ultimo is a premium Magento theme with advanced admin module. It’s extremely customizable, easy to use and fully responsive. Suitable for every type of store. GEBO (41) tlakové splachovače (7) tvarovky pozink (133) upevňovací a závěšová technika (114) ventily a šroubení (63) vodoměry. Výrobce Řadit dle: Zboží na stránku: Vše ALCAPLAST (4) PLAST BRNO (1) osobní odběr.


Umyvadlové, dřezové, vanové (zápachové uzávěry), vaničkové a také bidetové a pisoárové odpadní sifony značkové i neznačkové. V této nabídce naleznete i odpadní sifony pro pračky a myčky ( pračkové sifony ). Odpadní sifony předního českého výrobce ALCAPLAST a tradičního slovenského výrobce SAM Hollding.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.