úterý 25. dubna 2017

Sprchová vanička 90x120

Působí moderně a pohodlně. Díky své nízké výšce lze vaničku považovat také za bezbariérovou. Hodnocení produktu:. Sprchové vaničky jsou podstatnou součástí sprchových koutů a svým d. Na objednávku Na objednávku.


Späť Dostupnosť produktu na predajniach. Chvíľku strpenia, načítame pre vás predajne. Sprchová vanička ze smaltované oceli v alpské bílé barvě o rozměru 100x90xcm. Do leštěného ALU rámu je vsazeno 6mm silné bezpečnostní čiré sklo, které je navíc opatřeno úpravou proti vodnímu kameni EASY CLEAN.


Balení bez sifonu a nožiček. Samonosnou akrylátovou vaničku lze snadno instalovat na podlahu. Naše akrylátové sprchové vaničky se vyznačují špičkovou kvalitou použitých materiálů a precizností provedení, z tohoto důvodue dodáván produkt samonosná sprchová vanička.


Zaujmou bezpochyby také svým moderním „mělkým“ designem, nejen velmi elegantním, ale i praktickým. Speciálně u sprchových vaniček také určitě oceníte nadstandardní zákaznický servis. Nízká vanička s hladkým dnem pro snadnou údržbu.


Jika Padana sprchová vanička , litý mramor, 120x80cm, bílá - 2. Kaldewei SP- sprchová vanička obdelníková ocelová bílá 9. Vaničkový sifon nutno dokoupit. Proč se omezovat klasickým půdorysem čtverce? Sprchový kout s obdélníkovou vaničkou vám poskytne více komfortu - až do rozměru x 1cm. ACORA vanička z litého mramoru, obdélník 120x80x5cm, šedá, dekor kámen AC024. Výhody akrylátových vaniček - protiskluzová úprava - snadná údržba - dobře tlumí.


Sprchová vanička 90x120

Vyhodou je tvrdost lité sprchové vaničky. Obdélníková litá vanička 120x80x5cm - šedá. Narozdíl od toho je plastová sprchová vanička odolná proti chemikáliím, ale lehce se poškrábe. Smaltovaná sprchová vanička je na první dotek velice studená. Jak zabudovat sprchovou vaničku?


Montážní návod k instalaci dodáván s produktem. Akrylátová vanička stylově dotváří moderni koupelnu. Bez problémů se přizpůsobí i sprchovým koutům větších rozměrů, největší námi vyráběná vanička má velikost x 1cm. Kabina sprchová SOLAR Black Mat 90x1.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Samonosnú akrylátovú vaničku možno ľahko inštalovať na podlahu. Vytvárame inšpiratívne kúpeľne premyslené do posledného detailu. Plovdiv II v rozměru 90x1cm. Tato obdélníková vanička je vyrobena z jednoho z nejkvalitnějších koupelnových materiálů a tím je litý mramor.


Deante CUBIK obdľžniková sprchová vanička okrem svojej kvality Vás osloví aj praktickým dizajnom. Bohužel, tento produkt momentálně neprodáváme. Chcete upozornit, až bude dostupný?


Podívejte se na podobné produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.