úterý 2. května 2017

Axiální pístové čerpadlo

Axiální rotační pístové čerpadlo - provedení s otáčenými písty. V druhé variantě jsou naopak písty pevnou součástí pouzdra čerpadla a poháněcí hřídel je pevně spojena s kotoučem klínovitého průřezu. Jeho nakloněnou rovinou pak klouže po koncích pístnice a tím je postupně nuceně zasunuje a vysunuje ve válcích.


Axiální čerpadla jsou vhodná pro čerpání velkého množství kapaliny, ale do malých výšek. Oběžné kolo je vyrobeno do tvaru vrtule a má dvě až čtyři lopatky. Lopatky jsou nastavitelné nebo na pevno. Výhoda konstrukce axiálních čerpadel je možnost relativně snadno realizovat regulaci a průtoku čerpadla při konstantních otáčkách prostřednictvím mechanické změny naklopení šikmého kotouče. Axiální pístové čerpadlo : Pracuje jako hydromotor, odkloněním unášecí desky (do 25°) od souosé polohy dochází při rotaci desky běhen jedné otáčky k sání i výtlaku.


Při pootočení od do 180° probíhá sání, od 1do 360° probíhá výtlak, menší rozměry a menší hmotnost než radiální, dobrá účinnost i při nízkém pracovním tlaku. Nyní pístové čerpadlo typicky čerpat vysoce viskózní tekutiny, jako je beton a těžkých olejů, a sloužil ve speciálních aplikacích, které vyžadují nízké průtoky proti vysokou odolností. Pístové ruční čerpadla se široce používají pro čerpání vody ze studní. Axiální průtočné vrtulové čerpadlo KPL je určeno pro vysoký průtok při nízké dopravní výšce.


Axiální pístové čerpadlo

Pracovní princip pro pístové čerpadlo ABEL HPT. Jenže není čerpadlo jako čerpadlo a existuje mnoho různých provedení, typů, konstrukcí a principů, kde každý z nich se hodí na jiné materiály, jinou viskozitu a teplotu kapalin či pro jiné hodnoty generovaných tlaků apod. Postupně bych na stránkách automatizace. Princip činnosti všech pístových čerpadel je zhruba stejný a to: Vzniklým podtlakem dojde k nasátí určitého objemu kapaliny do pracovního prostoru čerpadla , pohybem pístu dojde k natlakování tohoto objemu kapaliny a následuje vytlačení natlakované kapaliny mimo čerpadlo. Velký výběr z Axiální pístová čerpadla, více odtahových a vyprošťovacích produktů a příslušenství naleznete v ProLux online obchodě.


Chance Hydraulics nabízí hydraulické axiální pístové čerpadlo k prodeji. Jsme jedním z předních výrobců hydraulických axiálních pístových čerpadel a. V základním provedení jsou používána zubová čerpadla s vnějším ozubením (tabulka 2), nebo axiální pístová čerpadla (tabulka 3). CPse vyznačuje v současné době nejmodernější konstrukcí. Je to jednoduché nebo dvojité pístové radiální čerpadlo. Regulace výdeje čerpadla se provádí na boční straně přívodu paliva pomocí podavače s elektromagnetickým ventilem (jako u CPa CP1H).


Za účelem pokrytí potřeby paliva u větších motorů jsou použity zdvojené jednotky čerpadla. Regulační axiální pístové čerpadlo typu V60N Mimo jiné pro užitková vozidla,. Někdy bývají pístová čerpadla ještě dělena na pístová a plunţrová (obr. ). MPa, objemová účinnost a celková účinnost 65. Jan a platebními podmínkami pro služby přepravy a čerpadel.


Montáž čerpadla SVA a vzájemné nastavení polohy článků. Comments are turned off. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next.


Axiální pístové čerpadlo

Vysokotlaké axiální pístové čerpadlo s uzavřeným okruhem. Pro střední a vysoký výkon pohonu. Proto se hlavní funkční části pístových čerpadel dají rozdělit na základní oblasti a to sací č. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Malé, lehké a výkonné přívěsné pístové čerpadlo jemného betonu je ideální pro nástřik betonu, dopravování malty a betonářské práce. Mimochodem, prakticky nelze mít současně čerpadlo s vysokým provozním tlakem a. DIFERENCIÁLNÍ PÍSTOVÉ ČERPADLO Čerpadlo má dva pracovní prostory - před pístem a za ním.


Při pohybu zprava doleva (v obrázku) přední část pístu vytlačuje kapalinu do výtlačného vzdušníku. Odtud kapalina proudí do zvětšujícího se prostoru za zadní stranou pístu. Její část tento prostor vyplňuje, zbytek. Axiální pohyb pístů vyvozen nuceným vedením po unášecí desce, nebo jsou. IVS-je pístové čerpadlo bez regulace tlaku pro klasickou mikro injektáž jednosložkovými PUR hmotami.


Konstrukce čerpadla umožňuje. Výroba a prodej, servis hydraulických agregátů, skladem orbitové hydromotory, servořízení, pístová a zubová čerpadla , ventily, spojky, olejové filtry a chladiče. LTP - technika a díly, s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.