pondělí 15. května 2017

Koupelnový žlab

Bielbet koupelnový žlab celonerezový ke zdi cm. Sprchový žlab Mexen FLAT 2v- černý. Odtokový žlab - Model 1G 100CM. Podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt o délce 8mm. Je určen pro vkládání perforovaných roštů.


Nerezový okraj tvoří pohledový přechod mezi dlažbou a vloženým roštem. Voda vtéká do žlabu přes okraje a otvory v roštu. Umísťuje se do prostoru nebo do blízkosti stěny. Rošt není standardní součástí dodávky a je nutné ho dokoupit zvlášť.


Koupelnový sprchový žlab GREEK. Přidat do oblíbených-. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab ALCA systém dvou odtokových komor s vyjímatelnými vtokovými dílci. Kč K dispozici, expedice do hod.


Slouží k odvodu vody ze sprchových koutů a koupelen. HL Primus-Line sprchový žlab s EPS tělesem s nerezovým rámem a k. Skladem, ihned k odběru ks. Otočením roštu vznikne kanálek pro vložení dlažby. Minimální stavební výška cm. Mřížka v dekoru drops.


Koupelnový žlab

Průměr odpadu pro připojení DN 40. Sifon a nohy jsou součástí balení. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny. Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se. Těleso žlabu je z nerezové oceli DIN 1. PE, kryt žlábku z nerezové oceli DIN 1. K(do150kg), ks výškově stavitelné šrouby, kapacita odtoku max.


Odvodňovací žlab se vzorem řeckých ornámentů je určen k zabudování do podlahy. Díky tomu se odtok stává nedílnou součástí podlahy a dokonale doplňuje uspořádání koupelny. Cena po slevě: 6Kč s DPH 5Kč bez DPH Při platbě převodePři platbě převode6Kč s DPH Při platbě převode6Kč s DPH. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Koupelnový žlab

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Vážení zákazníci, termíny doručení se mohou o několik dní lišit. Nový koupelnový odtokový žlab z nerezové oceli 80xv.


Kvalitní odtokové žlaby do koupelny za skvělé ceny. Alcaplast, Gelco, Plast Brno - Level. VIP slevy pro registrované. Rychlá a bezpečná doprava. Nakupujte od specialisty na koupelny.


Zobrazit všech produktů. Vhodné pouze do interiéru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.