pondělí 15. května 2017

Pěněné pvc desky

PVC pěněné desky dle tloušťky 2mm, 3mm,. Pro komůrkové a zámkové desky Pro komůrkové desky Pro tloušťku 4mm Pro tloušťku 6mm Pro tloušťku 8mm Pro tloušťku 10mm Pro tloušťku 16mm Pro tloušťku 20mm Pro tloušťku 25mm Pro tlouš. Deskové materiály z vypěňovaného PVC patří k tradičním materiálům pro výrobu reklamy a velkoformátový tisk. V našem sortimentu najdete nejen bílé desky Forex classic, které se staly světovým standardem v této oblasti, ale také jejich ekonomickou variantu Production PVC Board. Pevné, bílé nebo barevné PVC desky jsou vyráběny volnou pěněnou extrudací.


Jejich vnitřní struktura je pravidelná a uzavřená a tím je dosaženo tvrdého a hladkého povrchu. Standardní provedení je matné, k dispozici. PALFOAM - bílé pěněné PVC desky PALIGHT - bílé a barevné pěněné PVC desky FOAMALUX výprodej. Pěněné pvc desky PALIGHT.


PALIGHT poskytuje nejbělejší barvu a byl úspěšně testován u většiny výrobců digitálních tiskových strojů. Pro tiskaře a inzerenty je velkou výhodou. Hlavní výhodou PVC desek a PP desek je nízká hmotnost a cena, možnost digitálního potisku a polepu samolepícími fóliemi. Jsme ryze česká firma nabízející komplexní služby pro zpracovatele plastu.


Nabízíme velmi široký výběr plastových materiálů a služeb jako jsou plastové desky a fólie, sortiment le doplňkový sortiment. Společnost OMNIPLAST s. Od počátku se specializujeme na dodávky plastových desek a fólií zejména pro. Vaše fotografie na prémiovém materiálu pěněné PVC desky , který je velmi odolný. PALIGHT je všestranně použitelná, flexibilní a pevná pěněná PVC deska s nízkou hmotností pro ideální použití v reklamě a stavebnictví.


UV-sílou je zajištěna působivá intenzita. Střední vrstva je z expanzivního polystyrenu, vnější vrstvy z expanzivního PVC v bílé. V porovnání s původním snímkem je reprodukce a podání barev.


Pěněné pvc desky

Plotrové a ostatní fólie. Jsou vhodné pro výrobu reklamních tabulí, vývěsních štítů, frézovaný. Jsou potisknutelné sítotiskem a lze je umístit v interiéru i exteriéru. Dají se bez problémů zpracovávat klasickými metodami jako je řezání, vrtání, frézování, vysekávání, lepení a sváření. Po zahřátí jej lze vakuově nebo tlakově tvářet.


Lehčené PVC desky (také pěněné PVC ) bílé barvy slouží na výrobu velkoplošné reklamy. Jejich hlavní výhodou je nízká hmotnost a cena, možnost digitálního potisku a polepu samolepícími fóliemi. Díky UV stabilizaci již v základním provedení je možné použít tento materiál také v exteriéru.


Plastové desky, PVC, HPS. Poskytují jednoduchou montáž a velmi dlouhou životnost. Extrémně lehké desky vynikají díky svému brilantnímu bílému, hladkému a rovnoměrnému povrchu, který tvoří základ pro. Desky jsou v bílé barvě s černým jádrem. Lehčené ( pěněné) PVC desky PALIGHT PRINT jsou desky určené k výrobě reklamních stojanů a cedulí.


Jejich hlavní předností je velmi příznivá cena, nízká hmotnost, snadná opracovatelnost a odolnost vůči korozi a chemikáliím. Náhled produktů Výpis. Foamalux Bright White : Položka (y). Díky svým vlastnostem je ideální pro použití v reklamě ( potisk, malba, laminování ) a stavebnictví ( dobré izolační vlastnosti).


S pomocí běžně dostupných nástrojů je možné pěněné PVC snadno opracovat: řezat, vrtat, frézovat, ohýbat. Naše UV metoda přímého tisku se stará jak o voděodolnost, tak o zachování barev a nepropuštění světla, které může obraz poškodit. BAREVNÉ PĚNĚNÉ PVC DESKY. Cena je za celou tab.


Ceny pěněné PVC desky. Plánujete velký projekt? Rádi pro Vás připravíme individuální nabídku. Využijte prosím pro Vaši žádost náš formulář pro velké objednávky. Poznejte nyní fotoknihu s kupónem v hodnotě 4Kč.


Záruka: roky Skladem 3Kč 42Kč včetně DPH.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.