pátek 13. října 2017

Koupelnove studio praha

Koupelnove studio praha

Srdečně vás vítáme na stránkách exkluzivního koupelnového studia MARO. Propojením netradičního pojetí luxusního showroomu koupelen a nejlepších. Zastavte se v koupelnovém studio Armati v Praze 6. KOUPELNOVÉ STUDIO EDEN koupelny Praha Ten prvotní člověčí ráj nemáme v názvu tak úplně náhodou. Jednak navazuje vzdáleně na slavný vršovický Eden, který se táhl až k dnešnímu fotbalovému stadionu Slavie, ale navazujeme trochu i na ten prvotní ráj, který skýtal svým uživatelům mnohou slast.


Koupelnove studio praha

Koupelnové studio Praha. Navrhujeme koupelny na míru s nadstandardním servisem. Chcete koupelnu podle svého? Naši designeři vytvoří návrh koupelny přesně pro vás. Pomůžeme vám i se stavbou nebo rekonstrukcí.


Za sebou máme více než 6návrhů koupelen. Zkušenosti, které jsme přitom nasbírali, pomohou usnadnit práci i vám. SENESI - koupelny, kuchyně, obklady a dlažby, sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory.


Koupelnove studio praha

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Užijte si jaro v nové koupelně! Vzorové kóje průběžně měníme dle aktuálních trendů a novinek, nemusí tedy virtuální prohlídce plně odpovídat.


Aktuální vzhled showroomu je vždy ve fotogalerii níže. Pohybujte se za pomoci zobrazených šipek. Otáčení na místě provedete. Dokumenty a informace. Otevírací doba: Po: 10.


Sobota – tento týden zavřeno 30. Najdete u nás vystavené výrobky: obklady a dlažby, mozaiky, sanitární keramika, vany, sprchové vaničky, sprchové panely, baterie, koupelnový nábytek, koupelnové radiátory, hydromasážní vany, lepidla na obklady. Naše práce mluví za n. Vytváříme koupelny Vašich snů.


Služby našeho koupelnového studia zahrnují designové návrhy, technické. Prodáváme také kompletní koupelnové vybavení i hydromasážní vany. Navštivte nás v showroomu na Praze 9! Jsme partnerem projektu Vzorový byt prezentovaným na PVA Expo Praha Letňany ve dnech 21. Nové webové stránky 25. Fakturační adresa:brIL Bagno spol.


Na Pankráci 5 Praha ale minimálně dny v týdnu bude možno po dohodě toto koupelnové studio navštívit a domluvit si jednání na Vám vyhovující dobu bez zbytečného čekání. Pracovník se bude věnovat pouze Vám a věříme, že tuto možnost uvítáte. Individuální schůzky jistě napomohou kvalitě a. Máte nový dům či byt a chcete si vytvořit originální koupelnu na míru?


Již Vám nevyhovuje současná koupelna a toužíte po novém vzhledu koupelny? Obraťte se na specialisty na koupelny. Další koupelnová studia naší společnosti a kontaktní údaje najdete zde.


Koupelnove studio praha

Interiérové, koupelnové a kuchyňské studio. Najdete nás v Plzni, Přešticích a Mariánských Lázních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.