pátek 13. října 2017

Vývěva laboratorní

Vodní vývěva bývá nejčastěji skleněná. Hodnota dosažitelného vakua je omezena vlastní konstrukcí vývěvy (průměrem trysky), tlakem vody v potrubí a tenzí vodní páry při dané teplotě. Při použití vodní vývěvy je nutné mít přívod vody puštěn na maximum a případné regulace hodnoty vakua provádět nikoli uzavíráním přívodu vody, nýbrž připouštěním. Laboratorní plastik (31) Láhve, lahvičky a dózy (3). Vývěva membránová a kompresor KNF.


Chemicky odolná (PTFE membrány), membránová bezolejová, bezúdržbová vývěva , tichý cho jednostupňová. Je vhodná pro širokou škálu laboratorních aplikací. Ostatní laboratorní sklo. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vývěva.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dmychadla Průmyslové ventilátory Kompresory Vakuové systémy Starší modely. Membránové laboratorní vývěvy. Olejové a bezolejové průmyslové vývěvy. Průmyslová vývěva je stroj, který odčerpává vzduch z procesu.


Komplexní služby a řešení pro oblasti vakua, stlačeného vzduchu a průmyslové filtrace. LAVAT - laboratorní a vakuová technika. Rotační lopatkové vývěvy RV RV RVa RV12. Bezpečnostní požadavky na elektrická měřicí, řídicí a laboratorní zařízení. Systém centrálního vakua v laboratoři , který nahradí až vývěv.


Jednokomorová membránová vývěva je vhodná pro široké laboratorní aplikace. Vodokružná vývěva se podobá lamelové vývěvě. Místo oleje se používá voda, která v důsledku odstředivé síly krouží po obvodu čerpací komory, maže a dotěsňuje prostor mezi lamelami a stěnou komory. Voda se za provozu neustále doplňuje a opouští čerpací komoru. Dosažitelné vakuum je omezeno tlakem nasycených par vody.


Výhodou je možnost evakuovat vodní páru. Pece laboratorní a muflové, rychlospalovací zařízení. Autoklávovatelné při 1°C po dobu minut, sterilizovate. Vyrobená vývěva s kompresorem z mrazáku na vysávání vzduchu ze zavařovacích sklenic.


Model MPC 3je dvoustupňová membránová chemická vývěva s max. Vysoce výkonná, kompaktní, jednofázová, olejem těsněná vakuová vývěva pro pokusy s vakuem. S ochranou proti přehřátí, rukojetí, vzduchovým kohoutkem, manometrem a koncovkou trubičky. Obsahuje olejovou pumpu.


Je připojena k vodovodní síti. Vynikající jednostupňová rotační vývěva , opatřená jednofázovým elektromotorem, vzduchem chlazená, vhodná pro laboratorní i provozní podmínky. Tato vývěva je vyráběna v licenci firmy Leybold. Je určena k čerpání neagresívních plynů a par.


Obecné laboratorní sklo. Sklo pro mikrobiologii. Ruční pístová vývěva z pumpy na kolo - Duration: 8:57. Vacuum experiments with our new vacuum pump - Duration: 11:26.


Vývěva laboratorní

Beyond the press Recommended for you. Lineární pístová vývěva. Ta se zas pro změnu nejčastěji používá pro laboratorní a zdravotnické účely.


Výhody jsou takové, že tato vývěva je velice lehká a kompaktní, má opravdu velice dlouhou životnost, nebo to, že jsou opravdu velmi tiché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.