pátek 12. ledna 2018

Kalové čerpadlo bez plováku

Ponorná kalová čerpadla pro čerpání čistých a mírně znečištěných vod. Kalové čerpadlo EASYPUMP EASY FLOW 30 230V, integrovaný plovák Min. Moderní design, lehká a přitom robustní konstrukce.


Manuální nebo automatický provoz prostřednictvím spínacího plováku. Vhodné pro odvodňování a odčerpávání zatopených prostor.

BLUE LINE PQD7-12-1QGF kalové čerpadlo s řezákem, ovládací skříňka, 10m kabel, plovák. Lehká a kompaktní ponorná čerpadla. Kč Cena za jednotku s DPH: 7. Ceny od: 33- Kč s DPH 27- Kč bez DPH. Robustní celolitinová konstrukce, vysoká odolnost a dlouhá životnost, napětí 3~400V, bez plováku. Blue Line PSP8-ponorné kalové čerpadlo.


Calpeda GM - ponorná čerpadla.

Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne. Viz výkonová křivka na obrázku vpravo.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. V bez plováku (1) kalové čerpadlo 50AFU40. Kód: KD7Dostupnost: Skladem. Popis Dotaz k produktu.


Malé kalové čerpadlo bez plováku. Systémy odpadních vo surové kaly, septiky, farmy s živočišnou výrobou. Odčerpávání odpadní vody znečištěné kaly, drobnými kusovitými vláknitými částicemi, kousky dřeva, listí apod. Průchodnost oběžného kola - max.


WD kalové čerpadlo bez plováku na Neptun. Nakupujte u specialistů na Neptun. KraftDele je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů. Ideální pro čerpání vody ze septiků, rybníků, řek, zatopených sklepů a podobně.


Ready je série malých odvodňovacích čerpadel, jež jsou ideální pro stavitele, průmyslové podniky, služby, hasičské sbory a půjčovny stavebních strojů.

Ponorné čerpadlo čerpá vodu až do metrů. Desing čerpadla Ready je kombinací nejmodernějších materiálových technologií. Vyberte si z ponorných čerpadel. Celkem nalezeno produktů: 87.


Zobrazena strana: (produktů na stránku). W, bez plováku Kliknutím zobrazíte podrobnosti. Kvalitní kalová čerpadla nejrůznějších výkonů a provedení. Kompaktní ponorné čerpadlo s chlazeným pláštěm pro čerpání vody a kapalin neobsahujících abrazivní částice (písek apod.) Oběžné kolo čerpadla s vysokou účinností je vyrobeno bronzu A (50ICA2) a nebo chromové oceli B(80ICB2). Parametry Příkon: 7W Max.


BF-21UN kalové čerpadlo bez plováku na Neptun. HCP kalové čerpadlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.