pátek 12. ledna 2018

Ohřívač depilačních vosků

Ohřívač depilačních vosků

Depilační přístroj má. DPH 40Kč Detail. Ohřívače depilačních vosků , sady. Univerzální ohřívač cukrové pasty, depilačních voskú a gelu. Sleva Základna se dvěma ohřívači DUO pink.


Antivirová ochrana při práci. Taburety, stolky a lupy. Ergonomicky tvarovaný s jednoduchým ovládáním, pohodlný v ruce, lehký, průhledný uzávěr, kontrolka signalizující ohřátí depilačního vosku, ideální na domácí i profesionální používání. Luxusní řada depilačních vosků THE PEARL se vyznačuje - extrémní elasticitou - vysokou trvanlivostí - excelentní efektivitou. Voskové ohřívače pro náplně s náplní 1ml jsou určeny k použití v kosmetických salonech, jakož i pro domácí použití.


Vosková kazeta se jednoduše vloží do ohřívače a připojí se k napájecímu zdroji. Po přibližně - minutách můžete začít. Vosk zahřátý v ohřívači na optimální teplotu se nanáší rovnoměrně ,. Automatický ohřev a udržování teploty v rozpětí - 105°C, vhodný pro profesionální použití. Rozehřívač depilačních vosků 400ml.


Ohřívač depilačních vosků

Je zakázáno: používání rozpouštědel a ředidel, částečně nebo. Heater ohřívač depilačních vosků 65W. Efekt vydrží dva až o. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet.


Související produkty. Momentálně nedostupné Kč Detail. S ohřívačem se velmi snadno pracuje – po vložení.


K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. ELEGANTNÍ PRAKTICKÝ A ODOLNÝ OHŘÍVAČ NA VOSKY. Moderní design, snadno se čistí, pouzdro z vysoce kvalitního plastu, průhledný kryt, regulátor teploty a termostat udržující nastavenou teplotu. Vyprodáno 2Kč Detail.


Disponuje automatickým ohřevem vosku , okénkem pro kontrolu obsahu a LED světlem , které vás upozorní, kdy je vosk připraven k aplikaci. Waxing Strips 100ks - depilační papírky, pá. Profesionální ohřívač depilačních vosků Roll-On 100ml - růžovobílý. Kč (e-shopy) Další přípravky na depilaci Pro-Wax.


Ohřívač depilačních vosků

Digitální voskový ohřívač. Produkt je dostupný na dotaz. Text zprávy: Odpověď na e-mail: Ochrana proti spamu při odesílání do. Vhodný pro salony, používá se s vosky 100ml s různě velkými hlavami.


Kompletní ohřívač vosků s termostatem na vosky v rollonu o velikosti 1ml. Tento ohřívač vosků má ohřevnou plochu z obou stran. Vaše cena: 99Kč. K č (e-shopy) Další přípravky na depilaci Pro-Wax.


Recenze na přípravky na depilaci. Přípravky na depilaci podle zkušeností ostatních. Arcocere depilační vosk roll-on.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.