pondělí 12. února 2018

Děrované ocelové profily

Děrované ocelové profily

Uzavřené profily a trubky. Montované s dřevotřískovou policí. Válcování otevřených a uzavřených profilů a trubek. Budete-li používat lemovací profily na zhotovení rámečků pro NEVÁLCOVANÝ tahokov, je rozhodující pro správnou volbu velikosti drážky v profilu celková tloušťka tahokovu.


Nikoliv tloušťka plechu, ze kterého je tahokov vyroben. Celková tloušťka tahokovu je orientačně velikost můstku krát dvě. Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. Tenkostěnné profily ocelové otevřené průřezu L rovnoramenné. Profily rámové ocelové děrované.


Materiál vhodný především pro konstrukci regálů s vyšší nosností. Ocelové bočnice se používají pro sklápěče například zemědělské. Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. V případě, že budete potřebovat jiný r ozměr ocelového profilu , neváhejte nás kontaktovat s dotazem či poptávkou. Ke každému materiálu ocelového profilu vlastníme potřebný atest.


V moderní architektuře nacházejí děrované plechy uplatnění pro jedinečný vzhled v interiérech a exteriérech, ať už jako podhledy, arkády, balkony. Ocelové L profily jsou vyráběny válcováním za tepla v 6m délkách. Jsou vhodné pro svařované, šroubované a nýtované konstrukce. Děrované plechy se často používají k výrobě regálů, sít, třídících linek, sušiček, komponent pro stroje, autobusy a další dopravní prostředky.


Stavební materiál pro různé projekty, překlady, stavby schodišť apod. Traverzy jsou dělené na zákazníkem požadovaný rozměr, ceny dohodou. Otevřené ocelové profily s průřezem C vysoké kvality za příznivé ceny. V naší nabídce naleznete otevřené ocelové profily C různých výrobních délek a rozměrů. Ocelové profily a tyče, profily otevřené i uzavřené, tyče kruhové, válcované, tažené, ploché i čtyřhranné, ocelové trubky různých průměrů a výrobních délek, plechy válcované za tepla i za studena, plechy rýhované, děrované , slzičkové, pozinkované, trapézové a otěruvzdorné, dále betonářská ocel ve svitcích i tyčích, rohože do betonu, jakostní.


Děrované ocelové profily

Přehled českých firem z oboru profily a úhelníky, ocelové , perforované ( děrované ) Nabídněte nebo poptejte volnou kapacitu profily a úhelníky, ocelové , perforované ( děrované ). Kompass propojuje více než mil. Ocelové plechy, nerezové plechy, pozinkované plechy, měděné plechy a další hutní materiály. Doplňte děrované plechy, tahokov a svařované sítě o praktické a funkční lemovací profily , kterými zajistíte sobě i svému okolí maximální bezpečnost.


Vyberte si z mnoha tvarů a způsobů provedení a dodejte perforovaným materiálům na atraktivitě. Lemovací profily jsou určeny pro děrované plechy, tahokov a svařované a žebérkové sítě. Ostatní typy dodáváme na zakázku. Nabízíme je v materiálech: ocel tř.


V nabídce jsou děrované profily s oválnými dírami o různých délkách a sílou stěny. Shání ocelové a neželezné profily v okrese Písek? HUDEC - hutní materiál s. Ocelové profily tvoří další skupinu zboží, která je součástí katalogu Vyrobeno ze železa, respektive nákupního oddělení Stavební prvky a materiály.


Najdete zde vybrané ocelové profily , které můžete použít pro standardní zámečnické projekty. Jedná se o doplňkový sortiment naší on-line prodejny, ocelové profily. V této kategorii naleznete nabídku kvalitních nerezových tyčových materiálů - nerezových profilů. Děrování může být provedeno buď jen ve stojině, což se používá nejčastěji pro vysoké nosné trapézové profily či plnoplošně děrované (v různém designu).


Plnoplošně děrované plechy se používají zejména pro efektní opláštění budov, pro. Doporučujeme povrchové úpravy - žárový zinek nebo práškovou barvu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.