pondělí 12. února 2018

Sklolaminátové jímky

Sklolaminátové jímky

Podmínkou jejich pořízení je zajištění pravidelného odvodu obsahu těchto jímek fekálním vozem. Součásti dodávky je poklop a doprava zdarma. Jsou vhodné pro akumulaci dešťové vody nebo jako vyvážecí jímky.


Díky své konstrukci a použitému materiálu lze i větší housenky ukládat ručně. V případě výskytu spodní vody je stavební připravenost jímky nutno řešit se statikem. Tento postup je pro uživatele závazný a při jeho nedodržení hrozí nebezpečí porušení celistvosti stěn jímky a následná netěsnost. Nepoužíváme recykláty.


Nejen proto mají naše plastové výrobky (bazény, jímky , septiky) dlouhou životnost. Naším partnerem pro dodávky materiálů je hlavně Ferona Thyssen Plastics, s. Kvalitu výrobků - jímek zaručují certifikáty ITC Zlín. Termínem jímky jsou označovány nádoby, jež jsou vodotěsné, a není možné, že by z nich byl sveden nějaký odtok.


Sklolaminátové jímky

Nejčastěji jímka představuje nádobu, která je zakopána v zemi a slouží k akumulaci kapal. Naše kvalitní sklolaminátové jímky se díky samonosné konstrukci nemusí o betonovávat, jsou uložené na pískovém podloží. Námi prodávané septiky mají válcový tvar a samonosnou konstrukci, takže lépe odolávají tlakům okolní zeminy a tlakům podzemní vody a nemusí se o betonovávat. Kromě otvoru pro přítokové a. Plastové a sklolaminátové žumpy, septiky a nádrže na dažďovú vodu. Lehké a zároveň velmi pevné nádrže typu housenka.


V jednotlivých komorách, které jsou tvořené systémem separačních přepážek, dochází k mechanicko-biologickému čištění odpadní vody, ještě předtím než dojde k jejímu vypouštění ze septiku do povrchových nebo. Vodotěsné sklolaminátové jímky , septiky slouží především k akumulaci odpadů a vody. Velké oblibě se proto dnes těší zejména samonosné sklolaminátové jímky ,. Společnost POLA Neratovice vyrábí sklolaminátové sklolaminátové nádrže, zásobníky, jímky.


Sklolaminátové jímky

Jde o vodotěsnou bezodtokou nádrž z. Dodáváme plastové jímky , septiky a nádrže na dešťovou vodu s vysokou odolností a dopravou zdarma. Mirosep dozimy byl kli pak praskla přesně v horni. Sklolaminátová žumpa vyrieši problém, ako naložiť s odpadovou vodou.


Zakázková výroba ze skelných laminátů a jiných kompozitů. Průmyslové biofiltry a pračky vzduchu. Prodáváme sklolaminátové septiky a žumpy. Luděk Kröhn sekcia Žumpy, septiky - 23.


Bezodtokové sklolaminátové jímky se vyrábí ve tvaru ležatého válce. Vyrábíme plastové sklolaminátové jímky o objemu - 12m septiky a ČOV. Jímky na dešťovou vodu. Nádrže jsou samonosné, při usazování není nutná betonáž.


Plastové jímky jsou ve tvaru válce a vnitřní strany výrobků jsou opatřeny TOP GELEM. Doplňující informace: Na všechny naše plastové jímky , nádrže a septiky poskytujeme záruku let. Jsou to karoserie a díly karoserie pro vozidla, autobusy, přestavby vozidel. Dále prodejní stánky, nádoby, jímky , šachty, poklopy, obklady, sendvičové panely, kryty.


Vytisknout Poslat na e-mail. Jednoduše osadíte, připojíte, naplníte vodou, a je to! Místo jímky či septiku. Máte-li na pozemku starou nevyužívanou jímku (žumpu) nebo betonový septik, můžete ho také použít k zachytávání dešťovky. Je nutné ho ale pořádně vyčistit.


Někdy je nutné sáhnout po chemii. V případě znečištění dešťovky či samotné nádrže je také nutné občas nasadit chemii. Další informace: Materiálem pro výrobu dodávaných jímek je polyesterová pryskyřice vyztužená skelným vláknem, obecně je tento materiál známý jako laminát nebo sklolaminát. Levné poctivé plastové jímky , Žumpy, septiky, jímky podle zadání.


Bezkonkurenční ceny a lákavá cenová nabídka. Ceny za plastové jímky , septiky nebo nádrže na dešťovou vodou, vyrobeny z odolného materiálu od výrobce MIROSEP. Získejte dopravu zdarma a let. Septiky, pískové filtry, jímky , nádrže, vodoměrné šachty, bazény, odkapové a záchytné vany, to vše dokážeme vyrobit z plastů (thermoplastů). Pro průmysl vyrábíme také záchytné vany nebo bedny na nářadí a příslušenství.


Pro nádrže méně únosné, např. V těchto případech si je vhodné spočítat náklady na armování, bednění a betonáž a taky na cenu práce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.