pondělí 5. února 2018

Sprchové zástěny skleněné

Sprchové zástěny skleněné

Skleněné sprchové kouty na míru. Atypické sprchové kouty. Vanové zástěny na míru. Vyrábíme sprchové kouty typizované i na míru podle požadavku zákazníka.


Sprchové zástěny skleněné

Motiv vytištěný na tiskárně Rho Vetrocer anorganickými keramickými inkousty odolnými proti poškrábání a vlhkému prostředí. Jaký typ sprchového koutu má nejširší vstup? U sprchových koutů je většinou největší průchozí prostor u typů s otevíracími dveřmi. Sprchové kouty skleněné přímo od výrobce výhodně.


Váš prohlížeč nepodporuje prvek – soubor si stáhněte   Jsme výrobci celoskleněných bezrámových sprchových koutů, které lze instalovat na vaničku i na podlahu. V naší nabídce naleznete sprchové kouty čtyřúhelníkové, čtvrtkruhové, asymetrické, atypické, půlkruhové, do niky nebo volně stojící příčky. Stejně tak i závěsy a kompletní příslušenství pro zástěny. Nejprodávanější zboží držíme skladem.


Sprchové zástěny skleněné

Vybírat můžete ze značek SanSwiss, Riho, Ravak. Volně stojící skleněné sprchové příčky za skvělé ceny! Příčky jsou vhodné do větších koupelen. Velmi oceníte jejich snadnou údržbu a funkčnost.


Oba typy povrchové úpravy přispívají k jejich snadnější údržbě. Těsnění jsou pro skla o síle 6-8mm (informace je u každého produktu po rozkliknutí). V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Podívejte se do naší fotogalerie skleněných sprchových koutů a zástěn, které realizujeme pro naše klienty na zakázku. Elegance a moderní design v koupelnách. V koupelně, která pro spoustu z nás představuje místo regenerace a uvolnění po náročném dni, si s takovým koutem budete připadat jako v luxusním hotelu. Sprchový kout ze skla můžete mít i mnoho let, aniž se to projeví. Pod podlahou je odtokovou vpusť ShowerLine, rozšířená verze originálního odtoku Unidrain.


Odtok ShowerLine má speciální drážku, která pevně a bezpečně drží sprchový panel. Moderní skleněné obklady do kuchyně, sprchové zástěny , ochranné protivirové přepážky. Poptejte cenu skleněného obkladu. Celá ČR, rychlé dodání, vlastní doprava. Stále oblíbenější sprchové a vanové zástěny jsou tím pravým řešením do každé koupelny.


Sprchové zástěny skleněné

Jsou praktické a elegantní zároveň. Podlaha by měla být vyspádovaná do odtokového žlabu. Kontakty: RIHO CZ, a. Sklo do sprchového koutu, výroba a instalace bezrámových sprchových zástěn na míru.


Otevřené sprchové kouty. Bezrámové sprchové kouty na míru. Posuvné skleněné stěny řeší atypické vstupy v prostorných koupelnách. Vytváří velmi luxusní dojem,.


Abrini je synonymum pro elegantní, moderní a cenově dostupný sprchový kout či sprchové dveře prvotřídní kvality. Jednotlivé sprchové zástěny můžete kombinovat s dveřmi nebo je použít samostatně a nezáleží, zda přímo na podlahu nebo na vaničku. Jsme specialisté na sprchové dveře na míru a díky naší široké nabídce rozměrů a způsobů otvírání dokážeme uspokojit potřeby i náročných zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.