úterý 13. března 2018

Děrované profily

Děrované profily

Lemovací profily jsou určeny pro děrované plechy, tahokov a svařované a žebérkové sítě. Nabízíme je v materiálech: ocel tř. Ostatní typy dodáváme na zakázku. Průřezy vycházejí ze standardních profilů U, L a C, případně ze specifických požadavků zákazníka.


Uzavřené profily a trubky. Montované s dřevotřískovou policí. Válcování otevřených a uzavřených profilů a trubek. Dělení profilů, trubek a plošného materiálu.


Díky žárovému pozinkovaní mají vyšší odolnost vůči korozi. Tyty profily se používají hlavně na výrobu regálů. Výrobní délka je metrů a lze je nadělit dle požadavků. LEMOVACÍ PROFILY LEMOVACÍ PROFILY. Naše nejširší nabídka lemovaných profilů s kruhovým, čtvercovým a obdélníkovým průřezem umožní každému zákazníkovi dosáhnout požadovaného designu a bezpečnostní funkce.


Děrované profily

Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a stavebnictví, na výrobu poklopů, regálů apod. V moderní architektuře nacházejí děrované plechy uplatnění pro jedinečný vzhled v interiérech a exteriérech, ať už jako podhledy, arkády, balkony. Vyrábíme a prodáváme tahokov, děrované plechy, rošty, síta, schodišťové stupňě, ploty a lemovací profily. Určitě si vyberete - objevte naši kompletní nabídku vč.


Materiál vhodný především pro konstrukci regálů s vyšší nosností. Montážn profily jak plné, tak děrované (s otvory) jsou vhodné pro rychlé, spolehlivé a ekonomické připevnění různých konstrukčních prvků. Nejčastěji se tyto porfily navařují na ocelovou konstrukci. Díky možnosti snadného a flexibilního nastavení se ušetří čas i peníze.


Děrované profily

Ocelové bočnice se používají pro sklápěče například zemědělské. Profily a plechy koupit o objednat u OBI. Meziprodej je vyhrazen, děkujeme za pochopení. Pročtěte si Základní údaje v katalogu str. Vyzkoušejte ON-LINE kalkulačku pro výpočet volné plochy děrovaných plechů.


Zveme Vás do vzorkoven v. Ocelové profily a tyče, profily otevřené i uzavřené, tyče kruhové, válcované, tažené, ploché i čtyřhranné, ocelové trubky různých průměrů a výrobních délek, plechy válcované za tepla i za studena, plechy rýhované, děrované , slzičkové, pozinkované, trapézové a otěruvzdorné, dále betonářská ocel ve svitcích i tyčích, rohože do betonu, jakostní. Doplňte děrované plechy, tahokov a svařované sítě o praktické a funkční lemovací profily , kterými zajistíte sobě i svému okolí maximální bezpečnost. Vyberte si z mnoha tvarů a způsobů provedení a dodejte perforovaným materiálům na atraktivitě.


Všechny tyto ocelové profily nabízíme v jakostech S23 S2a S355. V případě, že budete potřebovat jiný r ozměr ocelového profilu , neváhejte nás kontaktovat s dotazem či poptávkou. Ke každému materiálu ocelového profilu vlastníme potřebný atest. Hliníkové profily Hi-Tech Klimatizace Letecké extrudované profily. Perforovaný plech - Čtvercové Otvory (24) Prohlédnout detail.


Perforovaný plech - kulaté otvory (102) Prohlédnout d. Děrované plechy Děrované plechy. Strojírenská firma se zaměřením na válcovací linky na tenkostěnné podélně svařované profily a trubky, profilovací linky na tenkostěnné otevřené a děrované profily a také vlastní výrobu profilů na zakázku. Mezi další vyráběné produkty patří stroje na letmé dělení a paketování profilů a trubek, linky na rovnání pásů a podavače do lisů, motorové.


Děrované profily

Společnost voestalpine Profilform s. Výrobní závod společnosti se nachází v průmyslovém parku Vyškov, km od Brna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.