úterý 13. března 2018

Obdélníkové sprchové kouty

Obdélníkové sprchové kouty jsou pro Vás tím nejlepším řešením. Systémy jsou vyrobeny z kvalitního hliníkového rámu s výplní silného bezpečnostního skla. Výhody těchto sprchových koutů lze definovat dostupnou cenou, kvalitou a jednoduchou montáží.


Díky chytrému tvaru zaberou v koupelně poměrně málo místa, ale přitom jsou velmi prostorné. Velmi praktická jsou také velká. Kvalitní výrobky za přiměřené ceny! Užijte si luxusní prostor při sprchování. Stejně tak je využijete pro osoby s omezenou pohyblivostí.


U nás najdete obdélníkové sprchové kouty značek Ross či Mereo. V nabídce rozměry 80x90cm, 70x100cm, 90x100cm, 80x120cm, 90x120cm a další. Vybírejte z produktů v kategorii sprchové kouty.


Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Akce Novinka Tip Cena včetně vaničky. Máte-li ve vaší koupelně dostatek prostoru, není žádný důvo proč si ho nedopřát. Jednokřídlé otevírací dveře a pevná stěna jsou příslibem snadné údržby.


Dvoudílné posuvné dveře mají perfektní design a zároveň jsou praktické - při sprchování nepropustí ani kapku vody! Jsou dostupné také ve stříbrné barvě, která dodá. Sprchové kouty obdélníkové. K tradičním tvarům sprchových koutů patří také obdélníkové sprchové kouty , které jsou z pravidla větších rozměrů a tudíž také nabízejí větší vnitřní prostor, což určitě zvyšuje komfort a celkový pocit při sprchování. Díky tomu, že zákazníci jsou čím dá náročnější.


Obdélníkové sprchové kouty

Prakticky se jedná o čtvercový kout, který má prodlouženou jednu ze stran. Rohové sprchové zástěny vybíráme od nejlepších výrobců na trhu - Roltechnik, Riho, Ronal či Sapho. Vybrané zboží Vám navíc profesionálně zpracujeme ve 3D návrhu tak, aby jste měli reálnou představu o Vaší nové koupelně a navíc Vám u nás zakoupené zboží u Vás doma i nainstalujeme.


Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80. V našem koupelnovém studiu naleznete tisíce položek koupelnového vybavení jako jsou sprchové kouty , vany, vodovodní baterie, koupelnový nábytek, sanitární keramika atd. Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové , čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Dokonalou těsnost sprchového koutu zajišťuje tvrzené bezpečnostní sklo a magnetické dovírání dveří. Tichý chod posuvných sprchových dveří zajišťují ložiskové pojezdy.


Vycvakávací pojezdová kolečka usnadňují údržbu sprchových koutů. Můžete si v nich užívat i sprchování ve dvojici. Pokud by se kout nedal umístit do rohu, můžete zvolit sprchový kout na rovnou stěnu.


Jak vybrat obklady a dlažby do koupelny? Víte jak se vyrábějí vodovodní baterie? Rekonstrukce či stavba nového rodinného domu s sebou přináší několik dilemat, která jsou pochopitelně potřeba vyřešit tím nejlepším možným způsobem.


Obdélníkové sprchové kouty

Jedno z nich nastává v momentě, kdy se musíte rozhodnout, jestli do koupelny koupíte vanu, nebo sprchový kout. S vaničkou nebo bez vaničky. Dodáme rychle a bezpečně až k vám domů.


Vyberte si z široké nabídky typů a řad sprchových koutů. Atraktivní nabídka moderního sprchování. Doplňte svoji koupelnu nadčasovým designem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.