pátek 20. dubna 2018

Betonové žlaby

Betonové žlaby

PREFABETÓN-DIVIAKY ul. Prvek pro povrchové odvodnění. Najdete v našem katalogu Strana 112. Vyhledejte si nejbližš. Vedle silničních, zahradních a chodníkových obrubníků a krajníků, které společně oddělují silnice od chodníků a travnatých ploch, se proto věnujeme i výrobě kvalitních odtokových tvárnic a žlabovek.


Betonové žlaby

DOPRAVNÍ STAVBY HOSPODAŘENÍ S VODOU KANALIZACE STAVBY SŽ DŮM A ZAHRADA. Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Stožárové patky železobetonové. Odvodňovací žlaby z vysoce kvalitního litého betonu.


Betonové kabelové žlaby. Výborné při použitích v zátěžových provozech, garážích, dvorech apod. Kvalita použitých materiálů a výrobních postupů zaručuje dlouhou životnost a trvanlivost odvodňovacích žlabů. Skvělá cena je samozřejmostí. Krajníky se využívají pro zpevnění krajnice vozovky a společně s obrubníkem odděluje silnice od chodníků, travnatých ploch apod.


Výroba zahradní architektury a betonových dlažeb má ve vintířovském Liaporu dlouhou tradici. Každoročně nabízíme posezonní JARNÍ SLEVY, k. Uplatní se především k povrchovému odvodnění příjezdových ploch, nádvoří, teras a zahrad. Dodáváme betonové svahovky, žlaby , sloupky a další výrobky. Specializací naší firmy jsou především betonové výrobky užívané v oblasti geotechniky, například betonové svahovky.


Svěřit nám můžete také výrobu méně obvyklých betonových tvarovek. Na základě přání zákazníka zvládneme i drobné odchylky od. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Premac ponúka široký sortiment betónových výrobkov. Zámková dlažba, betónové ploty, záhradné platne, terasová dlažba, dlažba na schody, svahové oporné tvárnice, palisády, obrubníky, prvky hrubej stavby a iné výrobky z betónu.


Hauraton oceníte zejména pro jejich odolnost, snesou totiž opravdu velké zatížení. Bez problému je využijete k odvodnění letištní plochy i parkoviště pro kamiony. Kabelové betonové žlaby. Vážení zákazníci, z důvodu zdražení od výrobce jsme byli nuceni od 1. Zjistěte, jak se vyrábí! Lineární odvodňovací betonové žlaby spádové s litinovou mříží a únosností 1tuny.


Vyberte si z našich produktů. Počet variant produktu: 15. Na objednávku Doručíme do dní. Trouby betonové hrdlové. Na pero a polodrážku.


Betonové žlaby

Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. DPH Na centrálním skladě. Hledáte BETONOVÉ VÝROBKY - Izomat. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Průmyslové žlaby betonové. Kanalizační vpusti boční. Sprchový odvodňovací žlab KNF s přírubou (nerezový sifon) Nerezové odvodnění - nejnižší na trhu. Použití v místech s velmi malým manipulačním p. Popredný tradičný slovenský výrobca a predajca výrobkov z betónu a stavebných materiálov. Zákazková výroba, predaj a doprava rôznych stavebných materiálov k zákazníkom.


Betonové žlaby

Predaj a výroba stavebných prvkov ako sú betónové dlažby, vodomerné šachty, cestné panely, stĺpové betónové pätky, betónové žľaby, zámocké dlažby, murovací systém Termalica, pálené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.