pátek 20. dubna 2018

Kvalitní sprchové kouty

SanSwiss – výrobce kvalitních sprchových koutů a sprchových vaniček, které v sobě kombinují skvělý design, maximální komfort a bezpečnost. Seznamte se s naší nabídkou. V minulosti byla preferovaným místem pro očistu těla vana. Jelikož však doba pokročila a lidé hledají stále komfortnější řešení pro konaní svých denních rituálů, proto vymysleli a zdokonalili praktičtější prostor pro mytí – sprchové kouty. KVALITNÍ SPRCHOVÉ KOUTY ZA SKVĚLOU CENU!


Kvalitní sprchové kouty

Jedinečný design a vysoká kvalita. Designové sprchové kouty z naší nabídky se vyznačují jedinečným designem, precizním zpracováním a použitím těch nejkvalitnějších. Nespokojte se s kompromisem. Vyberte si takový sprchový kout, který bude splňovat všechny vaše požadavky, a přitom bude za skvělou cenu. Náš outlet vám právě.


InHaus vám pomůže vybrat sprchové kouty , sprchové zástěny, sprchové boxy a masážní sprchové kouty. Vybírejte podle stylu, ceny a barev. Bohatá fotogalerie sprch z mnoha e-shopů.


V moderních koupelnách jsou nejlepší sprchové kouty s transparentním sklem, ale kdo si chce při sprchování dopřát větší intimitu, bude volit tónované sklo (rauch-kouřové, mléčné, s potiskem). Kdo má rád detaily, určitě se zaměří i na design madel sprchových dveří. Hledáte sprchové kouty či sprchové boxy inovativního designu?


Prohlédněte si modelové řady z našeho výrobního programu. Objevíte originální vybavení pro moderní koupelny. Sázíme na kreativitu návrhu i funkčnost. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Nebojte se nás kontaktovat, rádi Vám se vším poradíme. Vyšší vaničky jsou opatřeny železnou podpůrnou konstrukcí. V hliníkovém rámu se pohybují bezpečnostní skla o síle 5-mm v různém barevném provedení, čirá nebo s dekorem. Asi nejdůležitější podmínkou sprchového koutu bez vaničky je kvalitní hydroizolační nátěr pod dlažbou a jeho vytažení na stěny, podlaha musí být odizolovaná po celé koupelně.


K hydroizolaci sprchových koutů můžete použít přípravky speciálně k tomu určené, někteří výrobci zase nabízejí prefabrikované sprchové kouty ve formě hotového výrobku, na. Velmi kvalitní sprchové kouty z kolekce Rols se dokonale hodí do každé koupelny. Jsou velmi odolné a vydrží mnoho let. Mezi populární řešení bezesporu patří sprchové kouty 80x80.


Nejběžnější tvary sprchových koutů jsou potom obdélníkové, čtvercové, rohové, čtvrtkruhové nebo různé atypické sprchové kouty. Vodovodní baterie, sprchové kouty a mnoho dalšího čeká jen na vás. Vyšperkujte svou koupelnu k dokonalosti. Sprchový sloup OXALIA.


Nabízíme sprchové kouty a sprchové boxy pro moderní koupelny. Za pomocí nanotechnologie nanesené na klasickém skle, (což zamezí usazovaní nečistot na povrchu), nebo za pomocí skel Timelles, přímo určených pro výrobu sprchových koutů. Na skla Timeless nabízíme záruku let. Více informací o skle Timeless. Bezrámové sprchové kouty (více se dočtete zde) mají absenci rámu, který je nejčastěji nahrazen kováním, které drží stabilitu koutu.


Kvalitní sprchové kouty

Základem dobrého bezrámového sprchového koutu je právě kvalitní kování, úchyty, rozpěry a jiné stabilitu podporující prvky. Tyto sprchové kouty patří do těch nejdražších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.