středa 25. dubna 2018

Chránička 40

Chránička 40

Materiál: dvojvrstvý polyetylen - vnitřní hladká vrstva pro snadné protahování kabelů, vnější korugovaná odolná proti. Chránička káblová KOPOFLEX 40mm 450N HDPE červená na Hagard. Výrobca: KOPOS Slovakia, s. Cena: EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard.


Chránička 40

Bezhalogenová UV stabilní ohebná dvouplášťová korugovaná chránička určená pro mechanickou ochranu všech druhů energetických a telekomunikačních vedení. Ohybná dvojplášťová chránička určená pre mechanickú ochranu všetkých druhov energetických a telekomunikačných vedení. Trubka KOPOFLEX (KORUFLEX) červená dvouplášťová Poznámka: Kopoflex odesíláme pouze dopravní službou PPL. Kabelové chráničky PVC a PE. ID data mailboxes: 3yvn2y reg.


Ohebná dvouplášťová chránička určená pro mechanickou ochranu všech druhů energetických a te. Bezhalogenová tuhá dvouplášťová korugovaná chránička určená pro mechanickou ochranu všech druhů energetických a telekomunikačních vedení. Provedený spoj je utěsněný proti vniknutí prachu a písku. V případě použití těsnícího kroužku je.


Navíc kabely a ochrana kabelů za trvale nejnižší ceny. Novinky z našeho blogu. Bezhalogenová ohebná dvouplášťová korugovaná chránička určená pro všechny druhy energetických a telekomunikačních vedení. Elektromateriál Elektrotechnické značky použí.


Venkovní chránička Kopoflex mm - 50m. U závlahových systémů se použ. ACO KabuProtect kabelová chránička je vysoce odolná vůči vrcholovému tlaku a vykazuje vysokou dynamickou pevnost. Jedná se o dvouplášťovou trubku z PE-HD v černém provedení.


Chránička 40

Trubka je odolná vůči UV záření a vysoce ohebná. Spoje jsou pískotěsné, po přidání těsnění i vodotěsné. Korugovaná trubka , délka m (5) Ještě nebylo hodnoceno. Jako ochrana kabelů dobře funguje i kabelová chránička , kterou můžete znát jako husí krk.


Ochrana kabelů je důležitá jak v interiéru a exteriéru, tak v první řadě ve vl. V každém svitku je zaveden zatahovací. Nejčastěji se používá pro ochranu hlavních přívodů v zemi. Dělená chránička x 4. Obrázok má len ilustračný charakter.


Chránička 40

Mírné zvlnění stěny zajišťuje snadné zatahování kabelů a snižuje tření až o. Ten za pomoci izolační pásky přichytíte ke kabelu a pak protáhnete kabel trubkou. CYKY3C kabel pro přívod napětí 2V. Podobné produkty jako KOPOF.


Cena za celé balení: 70-Kč. Balení = 100m Dodávky trubky jsou na celé desítky metrů! Prodej: pouze celé balení. Vaše cena bez DPH: 3Kč: Vaše cena s DPH: 4Kč: m Koupit zboží. Dostupnost: Na dotaz.


Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám? Osobně v Praze: na dotaz. Přepravní společnost. CHRÁNIČKA DVOUPLÁŠŤOVÁ KORUGOVANÁ ( KOPOFLEX ) 50M ČERVENÁ kliknutím zobrazíte plný náhled. Použité obrázky jsou ilustrativní.


Průměr: 1mm Síla stěny 9. Jednotková cena bez DPH 2Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.