čtvrtek 26. dubna 2018

Odpadní jímky

Odpadní jímky

Levné plastové jímky , septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky , filtry pro dočištní vody. Odpadní jímka (žumpa) je nádrž určená k akumulaci odpadních vod z domácností. Uplatnění odpadní jímky je v místech, kde není možnost napojení objektu na veřejnou. Plastové jímky - sleva na kruhové jímky 1. Kč Jímka (žumpa) je nádrž, která zadržuje odpadní vodu.


Voda z ní nikam neodtéká, protože není opatřena odtokem (přelivem). Nejjednodušší ze tří jmenovaných zařízení je jímka - žumpa, která na rozdíl od septiku nebo ČOV splaškovou vodu nečistí, ale pouze shromažďuje. Jímky jsou charakterické pro místa, kde není možné kanalizací odvádět odpadní vodu nebo kde ji nelze z ekonomických nebo chemických důvodů čistit.


Jímky poslouží všude tam, kde se nelze připojit na kanalizaci nebo u sezónních objektů, jako jsou chaty, chalupy, zahradní chaty. Postupem času se v nádrží hromadí odpadní a splaškové vody z objektu. Po naplnění kapacity necháte jímky jednoduše vyvézt. Vyrábíme jímky prvotřídní kvality, které jsou certifikované zkušebním technickým úřadem. Pro výrobu jímek používáme polypropylenové desky první jakosti, které jsou svařovány nejmodernějšími CNC a ručními svářečkami.


Naše jimky neboli žumpy jsou lité jedním cyklem, což zaručuje absolutní vodotěsnost. Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky. Jímky tedy můžeme používat jako nádrže na dešťovou vodu nebo jako nádrže na vodu odpadní. Při zvolení jímky na dešťovou vodu je vhodné specifikovat, že ji chcete takto využívat. Jímky se prodávají v různých objemech zhruba od dvou tisíc litrů a většina výrobců rovněž zajistí jejich usazení.


Jímky se převážně využívají na odpadní vodu tedy jako žumpy, ale dají se využít i jako zásobníky na dešťovou a pitnou vodu. Samonosné jímky jsou určené pro běžné použití, dvouplášťové se doporučují hlavně do záplavových oblastí a na pozemky s vyšší hladinou spodní vody, jímky k obetonování pak. Vyrobíme a zdarma dodáme odpadní jímky a septiky, akumulační jímky na vodu, žumpy a vodoměrné šachty.


Odpadní jímky

Společnost Špaček plast s. Cokoliv do jímky přiteče v ní také zůstane, protože na rozdíl od septiku nemá žádný odtok. Slouží k dočasnému uskladnění odpadní vody, a proto je nutné ji pravidelně vyprazdňovat. Pozor na její přetékání – tím byste se dopustili nedovoleného vypouštění odpadních vod.


Betonové žumpy jsou bezodtokové vodotěsné nádrže, které slouží k dočasnému uskladnění odpadní vody a musí se nechat pravidelně vyvážet. Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme. Poctivé, plastové, jímky vyrábíme tak, aby vyhovovaly co nejvíce zákazníkům, a to jak kvalitou, tak cenou jímky. Za více než deset let existence firmy Monika Špičáková, jsme vybrali jak správnou konstrukci jímky , tak i materiál jímky.


Dotace pro vlastníky či stavebníky rodinných a bytových domů na využití srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě. Jsou navrženy jako tříkomorové nádrže pro kapacitu 5-osob. Nádrže jsou vyráběny svařováním polypropylénových desek a tzv.


Přemýšlíte o vhodném způsobu jak naložit s odpadní vodou a nevíte, zda je vhodná žumpa, septik nebo čistička odpadních vod? Z jímky - žumpy se pak. Vsakovací jímka se instaluje pod terén a vyčištěné odpadní nebo deštové vody jsou do ní přiváděny gravitační kanalizací. Konstrukce vsakovací jímky s perforací v dolní třetině zajištuje potřebnou kapacitu vsakování. Pokud je součástí Vašeho stavebního povolení nařízení o nutnosti ponechání deštových vod na pozemku nebo nemůžete odvádět vyčištěnou.


Odpadní jímky

Využití plastových jímek nebo žump vyšších objemů Vám. Náklady na vývoz jímky. Vývoz jímky není levná záležitost, proto ji doporučujeme umístit spíše jen k rekreačním objektům a chatám. To, jak rychle se jímka naplní, záleží kromě spotřeby vody také na.


Závlaha odpadní vodou AS-GEOFLOW AS-GEOFLOW je určeno pro podpovrchovou, kapilárně zavěšenou, kapkovou závlahu vegetačně aktivních ploch. Jedná se vlastně o bezodtokový systém předčištěných odpadních vod z odtoku kvalitních biologických septiků, umělých i přírodních čistíren odpadních vod. Na rozdíl od výrobců vám pomůžeme s výběrem nejlepší čističky přímo pro vás. Vždy vás nasměrujeme ke správnému řešení.


I kdyby to mělo být ke konkurenci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.