pondělí 21. května 2018

Plastové jímky

Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka (žumpa), dvouplášťová jímka (žumpa) a jímky (žumpy) k obetonování. Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky. Válcové stojaté pro obsyp pískem ( jímky samonosné) – Tyto jímky mají tři druhy vyztužení, díky kterým je stačí obsypat pískem.


Plastové jímky

Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme. Jímky slouží k zachycení znečištěné a špinavé vody z odpadů. Na rozdíl od septiků se musí vyvážet, mají však značně nižší pořizovací náklady.


Jímky poslouží všude tam, kde se nelze připojit na kanalizaci ne. Samonosné jímky i plastové jsou podzemní vodotěsné nádrže, které postrádají odtok. Používají se k nahromadění splaškových odpadních vod. Můžete na ně narazit například na místech, kde chybí kanalizační rozvody.


Naše samonosné plastové Jímky dodáváme v několika základních velikostech. Rozdíl spočívá především v absenci přepadu, kterým jsou některé jímky pro akumulaci dešťové vody osazené. Jímky jsou samonosné, při jejich instalaci tedy stačí jímku uložit do země a obsypat pískem a není nutné dělat betonové.


V naší nabídce také naleznete přečerpávací jímky , odlučovače tuků, požární nádrže, poklopy, čerpadla, filtrační systémy a další. Tyto produkty Vám rádi nabídneme individuálně. Naše plastové výrobky vyrábíme jak v typizovaných, tak atypických variantách. Výhodou je nízká hmotnost plastové jímky , lze ji usadit bez pomoci bagru či jeřábu. Jak poznat správný objem jímky ? Plastové jímky se vyznačují dlouhou životností.


Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu, čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod. Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitním materiálům se využívají jako nádrže na dešťovou a pitnou vodu. Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. U nás máte možnost koupit jímky České kvality, které jsou certifikované v České i Slovenské republice. Všechny jímky mají vstupní komínek o průměru cm.


Jímka se osazuje do měkkého betonu, přičemž ukotvení jímky zajišťují plastové výztuhy s protaženými ocelovými pruty. Statiku nádrže tvoří vybetonované mezipláští vyztužené po obvodu ocelovými pruty a přebetonování horní strany nádrže. Přebetonování horní strany jímky způsobí vyšší odolnost jímky proti tlaku zeminy působící na horní stranu a je.


Plastové jímky

Pokud používáme plastovou jímku na akumulaci odpadních vo musí být po naplnění užitného objemu obsah jímky vyčerpán a odvezen fekálním vozem. Používá se v místech, kde není možné napojení na stokovou síť s čistírnou odpadních vod. Odolné plastové septiky, nádrže a jímky. Kvalitní septiky, jímky a nádrže na vodou s dopravou po celé ČR ZDARMA!


Nabízíme vám septiky a jímky pro rodinné domy i rekreační objekty. Vyberte si z nabídky různých tvarů (hranaté, kruhové) a velikostí (2-m3) takovou nádrž, jakou potřebujete. Nádrže splňují normy pro styk s vodou a potravinami. Jímky není nutné udržovat, nekorodují a jsou vyrobené z vysoce kvalitních materiálů. Poctivé - plastové bazény, jímky na vodu - retenční nádrže, systémy čerpání vody, jímky , žumpy, septiky, šachty na vrtané studny, vodoměrné šachty, přečerpávací jímky tlakové kanalizace, dvouplášťové jímky pro spodní vodu, jímky na technologii, jímky podle zadání, bedny podle zadání a další plastové výrobky.


Plastové jímky

Firma Vodní zdroje Ekomonitor spol. Potřebujete-li žumpy, septiky, jímky ,- klik na odkaz. LK najdou ve vaší domácnosti široké využití ať už při skladování splaškové vody či sběru a následném znovuvyužití dešťové vody pro účely praní, splachování WC a nebo zalévání zahrady.


Díky přední německé technologii – rotační tváření plastů – jsou naše jímky. Kvalitní německé plastové jímky , plastové žumpy, plastové septiky a nádrže na dešťovou vodu. Výhodné sestavy na využití dešťové vody.


Váš specialista na jímky , žumpy, nádrže, čističky odpadních vo vodoměrné šachty a odvodňovací systémy. Naši odborníci Vám rádi zodpoví na vaše otázky a pomohou s výběrem produktů. Nejprodávanější zboží v této kategorii.


JÍMKA samonosná – kruhová m³.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.