pondělí 21. května 2018

Podtlakové hadice samco

Standardně dodávané v modré barvě, na přání je možnost dodat v barvě červené, zelené, žluté, fialové, oranžové a černé. Dostupné průměry: 3mm barva: červená. Kromě toho dodávají tyto hadice díky široké nabídce barevných odstínů ucelený a at. Samco Sport – silikónové hadice. Balení vždy obsahuje metry podtlakové hadičky ve zvolené barvě.


Podtlakové hadice samco

No a když zůstanou prachy, tak silikonové hadice samco. Cena bez DPH: 66- Kč. Pérové spony (samosvorné spony) zajišťují samočinný dopínací účinek při změnách teplot.


Pérová spona na podtlakové hadice - 15mm. Pérové samosvorné spony jsou ideální na podtlakové vedení v motoru. Nicméně i ten je relativně drahý. Podtlakové hadičky SAMCO.


Príspevok od používateľa majerak 28. Predám podtlakove hadicky zn. Tepelná odolnost materiálu až do 200°C. Vyberte vámi požadovanou variantu. Související produkty.


Skladová dostupnost je pouze informativní a nemusí vždy přesně souhlasit se skutečným fyzickým stavem na našem skladu. Poznámka: možno uříznout po metru jakýkoliv rozměr (1kus = metr). Dodáváno pouze v modré barvě! Kvalitná silikónová podtlaková hadica s vnútorným priemerom 10mm. Silikonová hadice 90° modrá- redukc.


Podtlakové hadice samco

Vďaka pružnosti hadice je možné ju požiť na priemery trubiek 9-11mm. Silikónová podtlakova hadica o priemere 4mm. Zdravím všechny škodováky, mám dotaz ohledně. Standartně dodávané v modré barvě, na přání je možnost dodat v barvě červené, zelené, žluté, fialové, oranžové a černé. Výhodná ponuka: SAMCO podtlaková hadica už od 1€ Pomôžte nám vylepšiť náš e-shop.


Vaše cena: 3Kč koupit detail. Při objednání více kusů podtlakové hadičky , Vám bude dodána v násobcích její délky. Koleno (olej, nafta) SAMCO 135° od 48Kč. Kit turba VOLKSWAGEN. Plastové spojky na Hadice.


Podtlakové hadice samco

Univerzálne sady rúr a hadíc k intercooleru. Naše firma se specializuje na závodí a sportovní úpravy automobilů, prodej dílů pro motorsport a autodoplňků. Hadice podtlakové , spojky, příslušenství. Nabízíme podtlakové hadičky a silikonové hadice s vnitřním průměrem od 4mm do 12mm. Celkovou délku hadičky si určíte objednáním požadovaného množství.


Já dal podtlakové hadičky Festo. COM je britská společnost s 30ti letou historií, zabývající se výrobou silikonových hadic pro výkonové aplikace pro průmysl i automobilovou a lodní dopravu. Dodanie niektorých produktov však nevieme ovplyvniť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.