čtvrtek 3. května 2018

Vestavný dřez

Vestavný dřez

Nerezový vestavný dřez s otvorem pro baterii - tloušťka plechu mm, nerezová ocel EN 1. Dřez k horní montáži, chromniklová ocel, povrch hedvábně matný, tloušťka materiálu mm, po obvodu zvýšený okraj mm, s přepadem a odtokovým otvorem mm, včetně upevňovacího materiálu. Franke Daria DSN 7T ECO, 800x6mm, celoplošný dřez , nerez 103. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


Má předvrtaný otvor na kuchyňskou mísicí baterii. Velmi hygienické díky celistvému a neporéznímu povrchu – díky tomu se z něho špína a bakterie jednoduše opláchnou. Dřez z nerezavějící oceli je hygienický, pevný a odolný a snadno se čistí.


Sifon a sítko LILLVIKEN jsou zahrnuty v ceně, ale baleny samostatně. Granitový vestavný dřez s odkapávací plochou. Dřez z řady AQ je vyroben z nerezové oceli, což zaručuje snadnou údržbu a dlouhou životnost. K údržbě a péči používejte měkký hadřík a tekutý čisticí prostředek. Nepoužívejte čistící prostředky na stříbro, drátěnky ani bělící či brusné čisticí prostředky.


Franke Nerezový dřez kulatý PMN 6(0) Livinox Nerezový d. Dřez čistěte a utírejte vždy ve směru kresby textury. Pokud je to nutné, čistěte jemným hadříkem navlhčeným ve vodě a jemném neabrazivním prostředku na mytí nádobí nebo mýdle. Vestavné rozměry min. Nepoužívejte prášek na nádobí, drátěnku ani tvrdé nebo ostré náčiní, které by mohly povrch z nerezavějící oceli poškrábat.


Pozor: Jako šablona pro vyříznutí otvoru do desky slouží výřez na kartonovém obalu dřezu, naznačený. Nové standardy nastavuj í nerezové dřezy BLANCO AXIS. Uspořádání odkapávací plochy i hlavních a vedlejších vaniček bylo vyvinuto speciálně pro plynulé pracovní postupy. Thetfor vestavný dřez s krytem Triangle Basic Line 33. Hloubka vany dřezu je 1mm.


Součástí dřezu je kompletní. Eurodomo vestavný dřez Luna přesvědčivě zaujme moderním designem a kvalitním zpracováním. Navíc je velmi hygienický a snadno se čistí.


Dřez má kvalitní ventil se zátkou s přípojkou. Dřez je nový, nepoškozený v kompletním balení. Obdélníkový nerezový dřez x 4. V naší nabídce nabízíme vhodné vodovodní baterie.


Vestavný dřez

Když vybíráme dřez , baterii a volitelné příslušenství do kuchyně, málokdy myslíme na to, zda dodatečné příslušenství ke dřezů nezpůsobí, že se dřez nevejde do skříňky. Obvykle se první otázky a problémy objeví až po koupi dřezu. Ale nemusí to tak být!


Objednat přidat do přehledu položek porovnat produkt PYRAMIS vestavný dřez E nerez, 46. Dejte si záležet na správném výběru dřezu i kuchyňské baterie tak, aby vám každodenní přípravu pokrmů maximálně usnadňovaly. Kromě otázky, zda bude dřez kulatý, hranatý či zvolíte rohový dřez , je tedy dobré vše důkladněji promyslet a vybrat si celou sestavu co nejvíce „na míru“. Kč (Eur) Závěsná výlevka 55x34cm, plast, bílá PI5. Tento vysoce kvalitní materiál se vyznačuje vysokou životností a odolností vůči korozi, mechanickému poškození (prasknutí či rozbití), loupání a vysokým teplotám.


Vestavný dřez

Buď koupit levnější nerez dřez , který vypadá nevzhledně a je vidět každá skvrna, nebo si připlatit za granitový, který krásně vypadá, dobře se udržuje a žádné skvrny od vody. Eorodomo vestavný dřez Prima má moderní design a je vhodný i do malých kuchyní. Je odolný vůči UV záření, chladu a teplotnímu šoku do 2°C, poškrábání a nárazu.


Materiál je navíc velmi odolný vůči obvyklým kyselinám a louhům a velmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.