středa 27. června 2018

Cena revize hromosvodu

Hromosvody pro haly, panelové domy, atd. V případě větších objektů jako jsou haly, panelové domy, atd. Svou roli zde také hraje prostředí ve kterém se revize elektroinstalace nebo hromosvodu provádí.


Cena revize hromosvodu

Ve složitějších se cena revize určí po předběžné prohlídce nebo domluvě. Ceny v tabulce jsou pouze orientační. V ceně elektrorevize je zahrnuto studie technické dokumentace, prohlídka zařízení, zkoušky a elektrická měření, vypracování revizní zprávy.


Konečná cena revize za revidovaný objekt nelze přesně stanovit, jelikož cena je ovlivňována několika aspekty. Cena se stanoví od stavu technické dokumentace k objektu (je-li nějaká), technického stavu elektroinstalace nebo hromosvodu (zejména při pravidelné revizi) a zda se jedná o revizi výchozí nebo pravidelnou apod. Malý volně stojící či řadový R malý obchodní, výrobní a skladovací objekt. Rozměr objektu: cca 11xm, výška objektu cca m. Specializace na revize Praha Termín revize hromosvodu Och.


Cena revize je podle stavu, velikosti apod. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.). Tato třída (hladina) se stanovuje už v návrhu a projektové dokumentaci.


Pro bytové domy je pak sazba nastavena stejně jako pro rodinné domy. Jak vidíte, ceny nejsou vysoké, a proto se. S každým dalším svodem či vyšší výškou budovy pak cena narůstá, většinou však nepřekročí dva tisíce korun.


Cena revize hromosvodu

Doprava a režijní náklady. Konečná cena se může lišit a může se skládat z více úkonů dle požadovaného rozsahu revize. Orientační cena této revize (viz sekce ceníky) Mimořádná - tato revize se provádí zejména po stavebních úpravách objektu, které se byť dílčím způsobem dotkly instalace hromosvodu nebo po úderu blesku. Touto revizí zjistíte, zda jsou vaše hromosvody plně funkční. Výškové instalace, opravy a revize hromosvodů provádíme vždy jako výškové práce pomocí horolezecké techniky.


Naše firma je schopna Vám nainstalovat hromosvod v plném rozsahu, od jímače až po uzemnění a provést následnou revizi hromosvodu. Erudovaný technik vše zaměří a spočítá, následně navrhne optimální. Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď.


Svody se uzemnily do zemnících drátů, které se dělaly dopředu při lití základní desky. Provádíme revize všech hromosvodů. Termíny pro revize systémů ochrany před bleskem se stanovují dle zařazení do příslušné hladiny ochrany objektu.


Pro revize hromosvodů používáme jen nejmodernější měřící přístroje. Nejčastěji zákazníci vyžadují např. Firmy nejčastěji vyžadují výchozí nebo pravidelné revize hromosvodů průmyslových objektů, hal, kamenných prodejen a pod.


Cena revize hromosvodu

Jak probíhá revize hromosvodů? Nejprve je naším pracovníkem kontaktována pověřená osoba daného oddělení. Společně domluví vhodný termín revize.


Technik dorazí v předem stanovený čas a provede revizi hromosvodu dle normy. Je potřeba zajistit dobrý přístup k hromosvodu , aby mohlo proběhnout měření. Pokud provedení hromosvodu s ESE jímačem tomuto ustanovení odpovídá, pak může být i periodická revize tohoto hromosvodu v pořádku. Nutno předem dohodnout.


Ceník elektro revizíních činností. Dále možnost i dle domluvy rozsahu revize. Základním školám a školkám poskytujeme automat. Periodická revize hromůsvodů- tato revize se provádí u většiny objektů po 4. Mimořádná revize - tato revize se provádní po úderech blesků do objektu, nebo po demontáží hromosvodů ohledně oprav, nebo jiného důvodu.


Revize z důvodu změny tarifu nebo jističe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.