čtvrtek 28. června 2018

Nerezový dřez gastro

Nabízíme gastro nerezový nábytek pro vybavení profi gastro provozů. Nerezové stoly, nerezové dřezy, nerezové regály, nerezové digestoře, nerezové police a mnoho dalšího nerez zboží v našem gastro nerez obchodu. Dřez s prolisovanou vrchní deskou 600x600. V ceně nerezového umyvadla není baterie ( dle výběru), kotvící šrouby a sifon. Parametry a návrh podoby nerezového nábytku do Vašeho gastro provozu můžete konzultovat s. Velký nerezový dřez na mytí nádobí pro profesionální gastro provozy.


Vyrobeno z kvalitního materiálu AISI 304. Další možností je přidání spodní police či roštu dle přání. Dřez mycí PREMIUM nerezový nábytek gastro NEREZOVÉ DŘEZY, DVOUDŘEZY A VANY LISOVANÉ JSOU VYROBENY Z NEREZOVÉHO MATERIÁLU AISI 304. Díky naší výrobě a našemu profesionálnímu týmu je dle předchozí konzultace možno vyrobit nerezový dřez přesně na míru tak, aby nebyl jen kusem nerezu ve Vašem provozu, ale aby byl velmi cenným kvalitním pomocníkem, bez kterého se neobejdete. Potravinářská nerez ASIS 30 dřez 500x400x250mm, zadní.


Výroba z nerezu V každé profesionální kuchyni by neměly chybět kvalitní nerezové pracovní stoly, desky, ale i regály a další nerezový nábytek. Zařizujete- li právě svojí restauraci, bufet, bistro, gyros grill či například kavárnu, pak je pro Vás nerezový nábytek. Gastro zariadenie a Gastro doplnky, návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych.


Nerezový dřez gastro

Drez jednodielny zváraný, CNDZ-70x70. Internetový obchod Dřez. Eshop Gastro Bazar nabízí novou a použitou gastrotechniku, gastronomické vybavení. Nabízíme mrazáky, chladničky, pece, grily, konvektomaty, sporáky, kuchyňský nábytek a stroje, chladicí a tepelná zařízení, elektro gastro techniku, nádobí, sklo. Nerezový umývací stôl s jedným drezom a jednou policou.


Výkup a likvidace gastro provozů. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Prolisovaná pracovní deska. Variabilita polic, zásuvkový modul s 1-zásuvkami.


Možnost provedení lemů v pravo, vzadu, vlevo. Libovolné provedení rozměrů nerezového vozíku. Dřez je vyrobený z nerez plechu tl.


Provedení bez lemů, zadní nebo boční lemy výšky mm. Rozměry celkové 70xvýška Rozměry vnitřního dřezu 50xhloubka Odpadní výpust Rozteč pro kohoutek cca na středy. GASTRO PROFI nerezový dřez s odkládací plochou Kvalitní masivní dvojdřez z nerezu. Celonerezové provedení.


Dole odkládací plocha. Pod horní odkládací se plochu se dá umístit třeba lednice, mrazák apod. Vnější celkové rozměry: Hloubka cm.


Gastro bazar obsahuje pouze kvalitní produkty, které vám budou perfektně sloužit. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Nerezový dřez gastro

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.