úterý 19. června 2018

Nerezové výrobky

Nerezové výrobky

Všechny produkty v provedení AISI30 brus K320. Kombinace komponentů Vám umožní vytvořit si nerezové zábradlí podle svých představ. Můžete si objednat jak samostatné nerezové komponenty, tak i poptat celá nerezová zábradlí na schodiště, balkóny, francouzská okna, terasy. Na zakázku zhotovíme jakýkoliv produkt.


Nerez výroba je našim koníčkem. Nikdy jsme se nebáli nových věcí. Proto dnes můžeme nabídnout zkušenosti s různých oblastí výroby z nerezu. Nejčastěji vyrábíme nerezové zábradlí a oplocení, výrobky pro potravinářský průmysl a samozřejmě drobné kusové výrobky pro Vaši radost.


Ponúkame Vám na predaj širokú škálu nerezových výrobkov a polotovarov. Upresniť vyhľadávanie. Vedle standardních součástí (např. doplňků plastových zařízení), dodáváme na přání i kompletní výrobky. Príkladom je stavba či rekonštrukcia domu, bytu, priemyselného komplexu, alebo potravinárskych priestorov ( nerezové pulty, vitríny). Kovovýroba, zámečnictví.


Nerezové výrobky

Nabízíme výrobu pro průmyslové provozy, výrobky bytové a venkovní architektury, sériovou výrobu, zakázkovou výrobu a výrobu jednoúčelových strojů a přípravků. Plníme vaše nerezové sny. Rôzne kováčske výrobky , gumené výrobky , nerezové výrobky , zábradlia, príslušenstvo k bránam, lasérové vypaľovanie. Výrobky z nerezové oceli. V rámci výrobků z nerezové oceli Vám nabízíme nerezové trubky, tenkostěnné nerezové profily, nerezové potrubní dílce, nerezový hutní materiál, závitové fitinky a armatury, dlouhé i krátké třmeny, objímky a závitové tyče.


Aa další výrobky z nerezovějící oceli A(Aisi 30 Aisi 31 Aisi 410) odesíláme přes přepravní společnosti kamkoliv v ČR. Ceny nerezu a rozměrové varianty jednotlivých položek naleznete v konkrétních produktových kartách. Vždy se snažíme vyhovět našim klientům a výrobky jsou přizpůsobeny dle aktuálního požadavku.


Nerezové výrobky

Zámečnictví a kovovýroba České Budějovice. Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Naše zámečnická firma se zabývá výrobou a montáží pergol, zábradlí, plotů, vrat, ocelových konstrukcí, a mnoho dalšíh. Naša spoločnosť sa zaoberá aj výrobou výrobkov z nerezových materiálov ako sú zábradlia, rebríky, veľkoobjemové kontajnery.


All content and images shown on this site is for demo, presentation purposes on. Coufal, Balada a Vosecký, je určeno hlavně pro potřeby potravinářského, farmaceutického a chemického průmyslu. Po dohodě lze objednat. Hlavní hřídel máme vyrobenou z nerezové kulatiny, ne z ocelové trubky jako originál, proto se náš šnek nikdy nezlomí a nerezová ocel vydrží mnohonásobně déle.


Veškeré výrobky se šnekovým podavačem. Pro realizaci různých zámečnických a stavebních projektů v exteriéru se nejvíce hodí nerezové polotovary, výrobky z nerezavějící oceli. NEREZI, a kombinace materiálů nerez-masiv pro interiér a exteriér Vašeho domu nebo výrobní a prodejní provozovny. Zabýváme se především atypickou.


Nabídku tvoří zakázková výroba podle vašich návrhů, návrhů architekta, nebo podle návrhů mých. SPECIÁLNÍ SLEVY PLATNÉ OD 4. Vyrábíme kované ploty, balkony, zábradlí, mříže. Tyto produkty jsou z tohoto důvodu častokrát používané v prostorách, kde lze předpokládat vandalis. Zaoberáme sa kompletnou zákazkovou výrobou nerezového zábradlia v kombinácií so sklom a drevom.


Spoločnosť embe-sk, s. Profesionálna kovovýroba a zákazková výroba z nerezu. Poctivé nerezové zábradlí v souladu s moderními trendy. Jsme certifikovaní výrobci nerezového zábradlí pro rodinné domy i komerční objekty.


Najdete u nás balkonové zábradlí, zábradlí na terasu, zábradlí ke schodišti i skleněné zábradlí do vnitřních prostor. Jsme firma s dlouholetou tradicí, která vyrábí nerezové kouřovody, vložky do komínů a třívrstvé komínové systémy. Dodávame vo zvitkoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.