pondělí 9. července 2018

Silikonové hadice k turbu

Silikonové hadice k turbu

Všeobecné rady a informace. Jinak Mraka požádám o ostatní silikonové hadice např. Jinak se silikonové dávají proto, že méně pruží - nenafukují se tedy a tím se konkrétné do turba dostane o trošku více vzduchu (neztrácí se jeho stlačený objem v nahouklých hadich -laicky řečeno). HPS silikonové hadice k turbu a mezichladiči - Mitsubishi Lancer EVO X barva červená.


Silikon má i vetší tepelnou odolnost a. Na výběr z barev: černá, červená a modrá. Zlepší průtok vzduchu a jsou odolnější vůči vyš. Politický duel,aký tu ešte nebol. Poriadne ostrá výmena názorov. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta, sortiment který jinde nenajdete.


COBB Tuning hadice přívodu vzduhu k turbu pro STi. Originální hadice k turbu na Dodge Nitro. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Silikonové hadice k turbu

Použitá originální hadice k turbu Volvo V40. Hadičky ze silikonu mohou sloužit jak v potravinářských a průmyslových provozech, tak v laboratořích. Na zakázku dodáváme hadičky v různých barevných provedeních a materiálových modifikacích. Sportovní kit sání Pipercross na Škoda Octavia III RS 5E 1. Univerzální sportovní filtr Pip. Ahoj scháním silikonové hadice k turbu.


Kde by se daly sehnat za nějaký rozumný peníz? Příspěvek od Skury l. Poslední návštěva: neděle 08. Obsah fóra Inzerce Nákup Bazar.


Silikonové hadice k turbu

Samco Sport silikonová hadice pro sací hadici k turbu pro Seat Ibiza Cupra 1. Tato hadice je přesně tvarována pro záměnu za konkrétní původní gumovou hadici v motorovém prostoru. Hadica k turbu RacingLine pre platformu MQB EA888. Sacie hadice k turbu VW, AUDI, Seat 1. Pasuje na: AWU, AWP, AW. Hlavne ta k turbu byva casto predrata, priemery su tusim 5mm a. Běžně se používá pro chladící systém, tlakové a podtlakové vedení vzduchu např. Tlakové hadice VOLKSWAGEN GOLF IV (1J1) 1. K použití u turba , chladícího systému, sání, podtlaku , benzinové a olejové.


Set siliconových hadic pro 8T FMKT0Forge Motorsport (150hp) - Modré. Sací hadice k turbu 1. T 180hp - Octavia RS Golf TT ALeon FMGOLFIND Forge Motorsport - Modrá. Ich kvalitné spracovanie vylučuje akékoľvek netesnosti, či poškodenie. Silikónové hadice Forge sa vyznačujú najvyššou kvalitou a sú dodávané v čiernej, červenej a modrej farbe. Prvotřídní kvalita, pasují na konkrétní.


Silikonové hadice k turbu

Díky hladšímu povrchu je získáte lepší průtok vzduchu směrem k turbu a tím i vyšší výkon. Přímá a snadná instalace. Ocelí zesílená stěna. Jsou vyráběny v různých průměrech a délkách v široké škále rovných dílů, kolen tvarovaných v jedné či více rovinách a. Priama náhrada za pôvodné, často už poškodené hadice. Teplotná odolnosť: -až 200°C.


COM Podtlakové hadičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.