středa 22. srpna 2018

Čištění horizontálních žaluzií

Specializovaná čistírna vertikálních žaluzií - čištění žaluzií nejmodernější technikou. Firma Bohumil Pluhař - zastoupení po celé ČR. Efektivní způsob čištění žaluzií pomocí speciálního nástavce na vysavač. Zbavte se nepříjemné a nepohodlné práce a jejich čištění nechte na nás. Možná vás pohled na vyčištěné.


Za velmi důležitou zde považujeme prevenci, tedy nenechat vše na poslední chvíli a raději častěji oprášit a otřít konzolky. Vlastníci horizontálních žaluzií mají při čištění na výběr hned z několika metod. Některé metody jsou zdlouhavé, jiné namáhavé a některé - co si budeme povídat - nejsou k ničemu. Nejúčinnější metodou, kterou můžete zvolit, je mytí žaluzií lamelu po lamele mokrým hadrem. Metoda je však časově velmi.


V článku se budeme zabývat čištěním interiérových žaluzií. Buď jím lamely očistíte nasucho nebo můžete zvolit i mokré čištění. Ono „kouzlo” kartáče spočívá v tom, že nemusíte čistit každou lamelu zvlášť, jednodu�. Je to výborná metoda na oživení látkových či hliníkových žaluzií , ale dělají ji pouze specializované firmy. Tedy až do chvíle, než se na nich usadí vrstva prachu, kterou je třeba odstranit.


Způsobů, jak žaluzie čistit, existuje hned několik. Od těch oficiálních, doporučovaných výrobci, až po osvědčené tipy kolující mezi lidmi. Ať už se rozhodnete pro kteroukoli metodu, počítejte s tím, že vždycky jde o pěknou piplačku.


Opravujeme přetržené řetízky, výměnu spojek, navlečení řetízku do převodovky žaluzie, opravení převodovek uvnitř horního profilu žaluzie. Možnosti čištění horizontálních žaluzií. Hliníkové horizontální žaluzie lidé nejčastěji čistí vlhkým hadrem, kdy stírají jednu lamelu po druhé anebo postupně všechny, z vrchu dolů.


Čištění horizontálních žaluzií

Protože se ale lamely při sklopení částečně překrývají, nikdy se hadrou nedostanete úplně všude. Navíc, tato metoda je. Mytí horizontálních žaluzií. Kromě mytí oken zajišťujeme také čištění horizontálních žaluzií , kde se kvůli velké celkové ploše žeber během používání usazuje mnoho nečistot a je téměř nemožné je bez správné techniky vyčistit.


Do původního otvoru v zasklívací spodní liště nasuneme konec silonu a vsadíme napínací kolíček. Kolíček v otvoru přidržíme a zatáhnutím za přečnívající konec silonu ze základové desky v horním profilu silon napněte a zajistěte plastovým kolíčkem. Nová okna, především ta kancelářská mají velmi často žaluzie.


Při pravidelném úklidu kanceláříse velmi často zapomíná, že i žaluzie potřebují péči, dokonce speciální péči. Namátkově jmenujme například: vertikální. Náš způsob čištění je mnohem šetrnější a účinnější než metody čištění u zákazníka, kde může velmi snadno dojít k poškození jednotlivých lamel, nebo k zaprání, třepení či tzv.


DEDRA - Čistící kartáč - kleště na čištění horizontálních okenních žaluzií ŽALUZIÁTOR - Kleště na čištění horizontálních okenních žaluzií. Vyrobený z transparentního plastu s návlekem z mikrovlákna. Pomocí speciálních přístrojů zbavíme žaluzie prachu a bakterií, které může znepříjemnit život nejenom alergikům.


Asi nejpoužívanější a nejrychlejší způsob čištění horizontálních žaluzií je sklopení lamel, při kterém se po jejich směru setře celá plocha mokrým hadříkem. Avšak prach zůstane v místech, kde se lamely překrývají, proto je nutné je otřít ještě v opačném směru. Spolu s mytí oken si neváhejte objednat i čištění horizontálních nebo vertikálních žaluzií. Načištění žaluzií používáme parní čistič značky Karcher. V čištění žaluzií je tento stroj nepřekonatelný.


Při objednání mytí oken společně s čištěním žaluzií , můžete získat zajímavé slevy. Například čištění horizontálních žaluzií z hliníku, PVC nebo dřeva se může účtovat také v hodinové sazbě jako další práce při mytí oken asi od 1korun za hodinu. Za vyčištění běžného metru čtverečního lamely vertikálních žaluzií se podle velikosti a znečištění lamel platí až korun. Zabýváme se instalací žaluzií již přes let.


V tomto oboru máme zkušenosti i odbornou praxi. Působíme převážně ve Frýdku-Místku a jeho blízkém okolí. Jedná o nejznámější typ žaluzií , které jsou v bytech namontovány.


Dále vertikální žaluzie, které představují. Provádíme instalaci horizontálních žaluzií. Prodej a instalace vertikálních i horizontálních žaluzií a textilních rolet pro interiéry všech typů.


Jednoduché ovládání žaluzií. Snadná udržba a čištění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.