středa 19. září 2018

Do myčky se vrací voda z odpadu

Jindy je problém v odpadu a do myčky se vrací voda ze dřezu. V každé myčce postupem času. Tekuté čističe nalejte v objemu podle návodu do odpadu a asi po minutách propláchněte teplou vodu , případně opakujte a nechte bez propláchnutí působit do rána.


Voda se z odpadu dřezu se vrací do myčky. Vývod z myčky je před sifonem dřezu, což asi není dobře. Buď vyčistit, nebo předělat, aby se to nestávalo.


Napadla mě částečná ucpávka, krz kterou se to tlakem čerpadla protlačí, ale část vody zbude za ucpávkou, takže to tam pomaličku zase proteče zpátky, to by vysvětlovalo, proč je nádobí po umytí v pohodě a po hodině je tam voda zpět. Mohlo by dojít k přicpání odpadu a následnému přetečení dřezu. Dobrý den, mám vestavenou myčku značky ARDO DWI E. Nejde mi programování, a voda z odpadu se mi vrací do myčky.


Ahoj, chci vás všechny požádat o radu. Neustále nám natékala špinavá voda z dřezu do myčky , zavolali jsme instalatéra, celé předělal a vše fungovalo víc jak rok bez problému. V sobotu se nám znovu objevila špinavá voda z dřezu na dně myčky , to už jsem myslela, že mě odvezou s infarktem.


Takze pracka by se musela dat do. Aug potřebuji na jednom místě pod dřezem v kuchyni instalovat odpad jak od myčky ( už tam je) tak i od pračky. Je na to nejaký kus ( z plastu). Napojení sušičky na odpad.


Problém s napojením tenké hadičky od sušičky prádla řeší sortiment dopojovacích tvarovek Alca plast. Po mycím programu je myčka vypuštěná,ale po čase je v ní voda. Muze to byt špatně udělaný odpad.


A voda se vrací zpět do myčky. Zkuste odpadní hadici od myčky zvednou výš. Nam ji opravář prichytil že spodu ke dřezu, tak aby byla do kopce… Rozumis mi jak to myslím?


Stává se ale, že odpadní voda z dřezu, natéká také zpět do myčky. Odpad z myčky mám sveden do cca. To se vám to musí vracet i do myčky a naopak z myčky do pračky.


Vtěch spotřebičích to musí vypadat vábně. Jako laikovi se mi vice libi to prime napojeni do sifonu, nez to tvoje zalomene. Jeste bych se podival, jestli existuje pripojeni do sifonu se zpetnym ventilem, ktere by zabranilo vode z vypoustenenho drezu vtect do hodice od mycky.


Mám obavy, aby se při zapojení myčky se vůbec vytlačila voda do výšky asi metru, kde se se nachází vtok do myčky. S odpadem to je zase obráceně. DŘEZ - přívod studené a teplé vody ve výšce cca 60cm, odpad ve výšce. Myčku lze napojit také na vývody pro dřez - na přívod studené vody. Výška vody: stejná jak odpad.


Vzdálenost vody od odpadu : min. Talíře vložte do přihrádek na spodku myčky. Namiřte je do středu, a pokud se naklánějí, naklopte je směrem dovnitř a dolů. To proto, že trysky a otočná zařízení stříkají vodu ze středu do stran. Voda z vršku myčky stříká dolů a do stran, zatímco ze spodku nahoru a do stran.


Do myčky se vrací voda z odpadu

Protože nic z toho, co do odpadu nalijete, aby někde v útrobách uvolnilo zanesené „dutiny“, se k oněm dutinám nikdy nedostane. Pokud v sifonu voda nezůstává, zápach jde rovnou do místnosti. Lahev 6l voda s sebou volnočas TK SODA. Lahev MOB SPORT l voda s sebou TK SODA Nová řada společenských lahví Sodastream vyrobená z TRITANU řeší neustálé dilema, jak se během dne, doma, v práci, při sportu či na cestách napít a netrápit se přitom s lahvemi na jedno použití a následnými hromadami plastového odpadu. Na dně myčky je odtokový filtr a čerpadlo, ke kterým se snadno dostanete po vyndání košů.


Dnešní myčky mají funkci aquastop, takže automaticky přeruší přívod vody do myčky , případně se samy vypnou, pokud z nich vytéká voda. Po zastavení myčky zkontrolujte těsnění dvířek a vyčistěte přívodní i odpadní hadici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.