pondělí 17. září 2018

Topné těleso žebřík

Topné těleso žebřík

Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas. Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Konstrukčně i technologicky je podobný radiátoru Sorano.


Elektrické topné tyče do koupelnových žebříku jsou vhodné hlavně v přechodném období, v době, kdy ještě není potřeba používat centrální vytápění. Různé topné programy umožňují pravidelné spouštění topné tyče a tím možnost vyhřát si koupelnu například na ranní vstávání nebo pouze v případě, že potřebujete usušit ručník. Takové topné těleso totiž v jedné sadě obsahuje jednak samotný topný žebřík , tak i topnou tyč.


Není nutné tedy tento koupelnový radiátor zapojovat na ústřední topení, elektrický topný žebřík jednoduše připevníte na zeď a zapojíte do zásuvky. Mimo topnou sezónu je však běžné žebřík na vstupu i výstupu uzavírat a topit tyčí pouze v koupelně. Právě tehdy hrozí největší nebezpečí přehřívání a následného požáru.


Zapomeňte na klasický koupelnový radiátor, topný žebřík představuje ideální topné těleso pro Vaši koupelnu. Plní funkci nejenom jako otopný žebřík , ale poslouží také jako sušák ručníků. Trubkové topné těleso je vhodné především do koupelen k vysoušení ručníků, osušek apod. V ceně je pouze samotný koupelnový žebřík.


Nacházíte se v sekci Koupelnové radiátory, koupelnové žebříky, neboli otopná koupelnová tělesa. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. S výběrem vhodného radiátoru vám poradíme na naší lince technické podpory pod tel. Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Koupelnový radiátor plní nejenom funkci radiátoru v koupelně,ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky.


Dvoustupňová ochrana proti přehřátí. Funkce proti zamrznutí tekutiny. Nízká spotřeba energie během provozu díky p. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Jedná se o ocelová trubková tělesa s elektrickou topnou vložkou, určená k pevné instalaci na stěnu převážně do koupelen - vhodné k sušení ručníků, osušek i jako zdroj tepla.


Topné žebříky do koupelny. Kvalitní koupelnové radiátory v akci. Skladem ihned k dispozici. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Nakupujte od specialisty na topení. Základní popis výrobků: topné žebříky jsou ocelová trubková tělesa s elektrickou topnou vložkou, určená k pevné instalaci na stěnu převážně do koupelen. U topného žebříku je klíčový výkon, zvlášť pokud v koupelně nemáte jiné topné těleso.


Pokud topný žebřík budete využívat jen jako „sušák“. Jeho elegantní a subtilní vzhled spojený s funkcí sušáku a topidla dodá vaší koupelně. Objednejte si u nás topné těleso ! Doporučujete jiný výkon topných těles? Na naše topná tělesa poskytujeme záruku rok od data převzetí zboží Dodržujeme technologické postupy a. Jaký výkon topné tyče?


Jenže pak by se těleso ohřívalo z 20°C na 60°C více jak hodinu. Pokud ale použiji topnou tyč s termostatem (regulující teplotu topneho média), tak mohu dát větsí výkon a nebude hrozit přehřátí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.