čtvrtek 15. listopadu 2018

Hadice redukce

Hadice redukce

Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Pentru un botez perfect i amintiri de neuitat pentru o via! Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.


Hydraulické vedení, hadice , trubky, redukce. VYBERTE SI Z PODKATEGORIÍ. Hadice na vodu a kapaliny. Original GARDENA spojky jsou určeny pro rychlé, spolehlivé a vodotěsné spojení - pro spojení hadice s vodovodním kohoutkem a také spojení hadice s koncovým přístrojem.


Spona čelisťová W2- nerez pásek, pozink šr. Rychlospojka na hadice je velmi praktickým pomocníkem. Každý díl je zakončen hladkým koncem.


Spojka na hadice může být v provedení plast nebo plast v kombinaci s kovem. Díky černé barvě získáváte více energie pro ohřátí vody ze slunce. Cena za díl 1metrů. Pro objednání například metrů ponechte v políčku počet číslo a zaškrtněte políčko 4díly - metrů.


Redukce hadicová - 38mm. Rozbočka ve tvaru T pro hadice o průměru nebo mm. Průměry: od 13mm do 25mm.


Hadice redukce

Nástrčné rychlospojky pro běžné typy polyamidových trubek s velmi jednoduchou montáží bez použití síly. Plastová redukce ve tvaru T. Pro demontáž stačí stisknout přítlačný kroužek směrem k tělesu šroubení a hadičku výjmout. Závitové redukce mezi G závity. Antistatické a vodivé hadice. Stahovací nerezové objímky.


Vše o produktu Přívodní hadice pro přípa kdy potřebujete k instalaci delší než je standardně dodávaná (cca 8-1m). Kvalitní flexibilní hadice o délce 5m s technologií Aqua Stop. Aqua Stop je systém dvou plášťů hadice , kdy při průniku vody vnitřní vrstvou hadice (tedy když vnitřní plášť hadice praskne), dojde k zastavení přívodu vody do hadice. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny.


Nejprodávanější v kategorii. Force Kärcher adaptér č. Pro upevnění hadice na hadicové trny doporučujeme zakoupit instalační sady nebo samotné hadicové spony. M 22xa vysokotlaké pistole EASY! Netafilm tlak ventil 2l hod mezi hadice a kapiláru. PE hadice na závlahu průměr 16mm 1m.


Set obsahuje průhlednou hadici, x redukci připevněnou na hadici se šroubením a těsněním, také. Na e-shopu Vzduchotechnika. V naší široké nabídce fitinek můžete najít GEKA spojky, hadičníky, kolena, T-kusy, nátrubky, redukce , šroubení, tvarovky, víčka, zátky nebo vsuvky.


Flexi hadice , připojovací materiál. Nabídka nerezových flexi hadic pro dopojení zařizovacích předmětů, PE-LD připojovacích hadic, nerezového potrubí Eurotis, pračkových odpadních a přívodních hadic, plynových bezpečnostních hadic, dopojovacích tvarovek na WC, příslušenství k pisoárům a umyvadlům aj. Flexibilní, velice odolné PUR (polyuretanové) hadice. Vhodné pro dřevozpracující průmysl, CNC stroje, odsávání a sání prachu, pilin, hoblin a jiného odpadu.


Vysoká pružnost a odolnost proti těru. Zaměřujeme se na prodej průmyslových hadic od výrobce Semperflex. Tento zkušený výrobce již mnoho let vyvíjí a vyrábí hadice pro celý svět. Při dopravě stlačeného vzduchu můžete z našeho sortimentu použít hadice pryžové i PVC, PA nebo PU trubičky a další výrobky. K hadicím dodáváme kompletní sortiment příslušenství, jako jsou spojky, rychlospojky i spony.


Hadice redukce

Můžete využít naši funkci pokročilého filtrování a najít si výrobek podle vlastního požadavku nebo si nechte poradit od nás.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.