čtvrtek 15. listopadu 2018

Koupelnové studio praha 5

Zkuste plánování i on-line konzultace z pohodlí domova. Sjednejte si on-line schůzku se svým SIKO konzultantem nebo nakupte v eshopu. Buďte sami svými architekty. Vytvořte si svůj projekt snů. Vybere si opravdu každý.


Nábytek, skříňky a zrcadla skladem. Kouty, dveře, vaničky, žlaby. Praha - Smíchov Parking: Zaparkovat můžete v OC Nový Smíchov, kde máte hodiny parkování zdarma. Fakturační adresa: IL Bagno spol.


Koupelny na Smíchově, navštivte naše koupelnové Studio ! Dokumenty a informace. Naše koupelnové studio si nyní můžete virtuálně projít z pohodlí domova. Vzorové kóje průběžně měníme dle aktuálních trendů a novinek, nemusí tedy virtuální prohlídce plně odpovídat. Aktuální vzhled showroomu je vždy ve fotogalerii níže.


Pohybujte se za pomoci zobrazených šipek. Otáčení na místě provedete. Navštivte nás v showroomu na Praze 9! Největší galerie koupelen v ČR.


MARKETIS - koupelnové centrum - obklady, dlažba, sanita a příslušenství. Vážení zákazníci, od 14. Vstup na pobočku a do skladu je možný pouze s ochranným prostředkem přes ústa - respirátorem, rouškou, šátkem. Děkujeme za pochopení. Provozujeme koupelnové studio.


StyleZone, koupelnové studio Koupelnu s vámi navrhneme, uděláme potřebné 3d vizualizace i podrobnou technickou dokumentaci. Vytváříme koupelny Vašich snů. Prodáváme také kompletní koupelnové vybavení i hydromasážní vany.


V zadní části koupelnového studia jsou vystaveny italské dlažby a italské obklady významných výrobců jako jsou Sant´Agostino, Fap Ceramiche. Koupelna je místo, kam má stres a shon zakázán přístup. STYLINE, STYLINE, Kompletní vybavení koupelen - sanita, baterie, obklady. Koupelnové studio ČERO – rekonstrukce koupelen v Praze Zažije radost z koupání i díky dlažbě do koupelny od nás. Poskytování služeb v oblasti výstavby a rekonstrukce koupelny v Praze a okolí.


Koupelnové studio praha 5

IL BAGNO - KOUPELNOVÉ STUDIO. Nabízíme kompletní vybavení koupelen a wellness zón, odb. Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc České Budějovice Ústí nad Labem Hradec Králové. Praha Středočeský Plzeňský Karlovarský Ústecký Liberecký Kralovehradecký Pardubický Jihočeský Vysočina Jihomoravský Zlínský Olomoucký.


Jsme partnerem projektu Vzorový byt prezentovaným na PVA Expo Praha Letňany ve dnech 21. Nové webové stránky 25. Na Pankráci 5 Praha ale minimálně dny v týdnu bude možno po dohodě toto koupelnové studio navštívit a domluvit si jednání na Vám vyhovující dobu bez zbytečného čekání. Pracovník se bude věnovat pouze Vám a věříme, že tuto možnost uvítáte.


Individuální schůzky jistě napomohou kvalitě a. DALŠÍ KONTAKTY FIRMY. Maloobchod: Tomáš Hájek. Vzdělávací kurzy a školení zaměstnanců v Praze.


Zde najdete kompletní katalog našich seminářů, tréninků, kurzů a školení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.