úterý 4. prosince 2018

Dveře sprchového koutu

Dveře sprchového koutu

Podlahu sprchového koutu ztvárněte podle svých představ buď pomocí sprchových vaniček nebo efektní keramickou dlažbou se zabudovaným kvalitním nerezovým žlabem. To vše ve vysoké kvalitě od českého výrobce s vlastní pečlivě kontrolovanou výrobou. Na všechny sprchové kouty a dveře poskytujeme záruku let. Sprchové dveře lze využít jako zástěnu do sprchového koutu nebo do niky nebo je lze využít také jako vstupní dveře do koupelny.


Dveře sprchového koutu

Nabízíme vám sprchové dveře s různými druhy otevírání od standardního otevírání do prostoru, přes posuvné otevírání až po otevírání zalamovací, či skládací. Výběr vhodného sprchového koutu není jednoduchý. Je potřeba zvážit mnoho faktorů a technických souvislostí. Na trhu se dají sehnat sprchové kouty z různých materiálů, všelijakých tvarů, s vaničkou, s rámy, zabarvené atd… Zvažujte dobře, protože sprchový kout vám bude sloužit mnoho let.


Zásadní jsou především dveře. Nekvalitní se budou zadrhávat. Sprchové zástěny LUCIS LINE představují špičku tohoto segmentu.


Zalamování směrem dovnitř zamezí vykapávání vody na podlahu a vytváření kluzkých loužiček. Klade ovšem nároky na hloubku sprchového koutu , protože z ní ubírá centimetry. Na pevnou část sprchového koutu nasadíme těsnicí plastovou lištu. Aby se nám s ní lépe manipulovalo, natřeme si sklo mýdlovou vodou.


Silikon Aby dveře dokonale lícovaly, nasadíme na křídla plastové magnetky a kout po obvo. Sprchové dveře do niky vám vytvoří praktický sprchovací prostor i ušetří finance za pořízení celého koutu. Další typickou předností dveří do sprchového koutu je možnost zvolit si zdali chceme do koutu vstupovat zleva nebo zprava. Znamená to snížení komfortu sprchování, který lze ovšem velice snadno obnovit. Stačí jen málo a to koupit ke dveřím u sprchového koutu pojezdová kolečka.


Manipulace s dveřmi se stane překvapivě snadnou a lehkou záležitostí. Nejčastější (protože z hlediska hospodaření s plochou koupelny nejúspornější) je umístění sprchového koutu do rohu místnosti. Můžeme místo obezdít pálenými cihlami, ale lepší budou vápenocementové cihly a nejlepším pórobetonové tvárnice tloušťky mm, s nimiž je práce naprosto přesná. Jejich předností je snadná rozměrová úprava speciální pilou, v. Vyberte si levné sprchové dveře do vaší koupelny. Dveře do sprchových koutů doručíme zdarma po celé ČR!


Obchodní podmínky Blog Nastavení cookies Stav vaší objednávky Kontakty. Pantové dveře si můžete dovolit do větších koupelen, kde vás tolik netlačí prostor okolo sprchového koutu. Ať už si vyberete jakýkoliv typ dveří, nezapomínejte na hlavní funkci všech dveří a tou je těsnost.


Dveře sprchového koutu

V naší nabídce najdete sprchové dveře značek Ravak, Ronal, Roltechnik, Riho a Kermi. Vybírejte z elegantních bezrámových sprchových koutů nebo klasických rámových s moderními profily. Důležitý je také způsob otevírání dveří - otočný.


Dveře od sprchového koutu Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíOpět je možné objednávat zboží na dobírku, kdy zaplatíte dopravci kartou nebo přesnou částkou v hotovosti. Navíc se vám vodní kámen neusadí na dveřích od sprchového koutu. Krok 4: Než se začnete sprchovat Máte-li nový sprchový kout, natřete sklo speciálním přípravkem, který odpuzuje vodu, kapky samy stečou dolů a snadno se otřou ručníkem. Arttec ATHENA 1NEW sprchové dveře 1cm.


Jednodílné sprchové dveře do niky ATHENA jsou vybaveny 6mm čirým tvrzeným bezpečnostním sklem. Výhodou je jistě nastavitelná šířka v rozmezí až cm. Ať už máte radši teplou nebo ledovou sprchu, na FAVI.


Sprchové vaničky, zástěny, dveře , odtokové žlaby i kompletní sprchové kouty na jednom místě a za skvělou cenu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.