úterý 4. prosince 2018

Polévková miska

Porcelán s decentní elegancí čeří vlnící se vzor broušeného diamantu. Porcelánová polévková miska z kolekce Diamonds od Maxwell and Williams. BOL A OREILLES miska kouřová s uchy - skladem 6Materiál: tvrzené sklo Kat. Cena: 1Kč včetně DPH. Polévková miska s různými motivy objem l Text: bez textu Mal.


Dostupnost: ke dni 05.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Misky jsou stohovatelné. Nově přehlednější a rychlejší. K č Vyberte varianty. Zobrazit podrobnější popis.


PP polévková miska vhodná také na saláty,vhodná do všech strojů navařujících krycí fólii, obsah 3ml. MP 22 SP 17 DF 10) Vnější rozměr : 138x114xv. Objednávejte prosím počet kusů krabic.

Neohodnoceno Velikost: Ø cm. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. PP, polévková - bílá (1ks) lunchbox menší - bílý- 192x150mm (2ks) 1. PP - polévková (1ks) 1. Need to translate polévková mísa from Czech? Velká polévková nebo salátová miska ve tvaru listu leknínu.


Jasně tyrkysová barva, která bude vhodným doplňkem k pestrobarevnému zeleninovému salátu. Ručně barvené v rodinném podniku tradičního výrobce portugalské keramiky Bordallo Pinheiro. Krásná porcelánová miska v geometrickém pastelovém vzoru od dánské značky Green Gate má ideální velikost pro servírování polévky, zeleninových salátů nebo ovesné kaše k snídani. Je vhodná do myčky nádobí i mikrovlnné trouby. Dodáváme v balení po ks.


Je ideální variantou na polévky, těstoviny a další pokrmy. Vhodný do myčky na nádobí. Originální nepoužitá porcelánová polévková 15-ti dílná sada pro osob HENRIETTE MODRÁ RŮŽE vzor vyrobená v ČSSR. Po předchozí domluvě případné možné předání v Praze.


Detail produktu Do obchodu.

Mísa polévková s víčkem. Kč ČistéDřevo Dřevěná miska 12. Plzeň-město, cena 80Kč, od rennegator na Sbazar. Duni bio polévková miska 4ml Bagasa AMAZONICA, ks. Kč (bez DPH) Duni kompostovatelný kelímek na p. Právě si zobrazuješ nalezené výsledky hledaného výrazu polévková miska.


Pokud k tomuto spojení nevidíš správný výsledek a znáš ho, pomoz nám obohatit tento slovník a vlož jeho definici díky jednoduchému formuláři. Snažíme se postupně vlastními silami také rozšiřovat slovník, kdyby však každý. Ideální do bister a fast foodů. Minimální odběr = balení.


Množství : Přidat do oblíbeného. Silikonové víčko na misku 14cm. Salátová mísa Ithaca. Keramická miska Ingrid Blue ⌀ cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.